Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Cum sa faci batoane energizante la tine acasa

Cum sa faci batoane energizante la tine acasa
Cum sa faci batoane energizante la tine acasa

Ne plac foarte mult dulciurile pregatite in casa, deoarece sunt mult mai gustoase si mai sanatoase decat cele din comert. Sunt o gustare excelenta in pauza de masa sau dupa un antrenament istovitor la sala de sport. Iata o reteta simpla, fara coacere!


Stafidele, curmalele si smochinele au proprietati remineralizante, vitaminizante, energizante. Prin continutul de fibre si antioxidanti, stimuleaza digestia, intaresc imunitatea si previn virozele respiratorii.

Mai mult, datorita potasiului, fructele uscate micsoreaza nivelul de colesterol si scade riscul de boli de inima, regland tensiunea arteriala.

Semintele de in si de canepa sunt unele dintre cele mai hranitoare alimente, iar pudra de cacao stimuleaza metabolismul.

Ingrediente:

- 170 g migdale/caju/nuci/fistic;
- 150 g curmale fara samburi;
- 150 g smochine;
- 2 linguri de seminte de canepa;
- 2 linguri de seminte de in;
- 3 linguri de cacao.

Batoane energizante - modalitate de preparare:

Ingredientele se pun in blender si se mixeaza pana se obtine o compozitie omogena.

Pune intr-un vas cu dimensiunea de 8x8 cm hartie de copt si adauga compozitia pe care o presezi cu lingura.

Se lasa la frigider cel putin 3 ore, apoi se taie dreptunghiuri si se serveste.

Pofta buna!

Sursa articol si sursa foto: everydayhealth.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 6 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta simpla

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe uscate

Spune-ne opinia ta despre "Cum sa faci batoane energizante la tine acasa"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


9 - 5 =

Cele mai citite articole

Te gandesti sa calatoresti singura, insa nu te-ai hotarat unde sa mergi? Probabil ca ai multe ...
Durerile de spate sunt tot mai comune in randul oamenilor de toate varstele, fapt pentru care daca ...
Picioarele fine si frumoase nu se mentin cu usurinta, insa iti propunem o solutie care sa te ajute ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Cea mai buna apa este borsec apă minerală
Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
As vrea sa stiu dacă ceaiul de macese afectează în vreun fel sarcina?
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0