Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa fii atragatoare: iata secretul pe care il scot studiile la iveala!

de Viorica Ghinea la 2017-08-23
Cum sa fii atragatoare: iata secretul pe care il scot studiile la iveala!
Nu te mai intreba cum sa fii atragatoare in ochii celor din jurul tau, fiindca rezultatul urmatorului studiu va elucida misterul. Daca pana acum credeai ca nivelul de atractie are legatura cu cantitatea de parfum pe care o aplici, cu modelul de machiaj ales ori cu nuanta parului tau, afla ca te-ai inselat. De fapt, iata ce ar trebui sa faci ca sa ii impresionezi pe toti!


Cum sa fii atragatoare? Este mai simplu decat iti imaginezi!


Conform unui studiu recent publicat in revista Psychological Science, nivelul de atractivitate al unei persoane are legatura cu contextul in care se afla. Cercetatorii le-au cerut participantilor sa isi spuna parerea despre chipul dintr-o singura fotografie initial, apoi sa o compare cu alte chipuri din alte imagini. Scorul de atractivitate a fost in crestere in a doua parte a studiului, cand au fost analizate in paralel mai multe imagini.

Acest studiu a scos la iveala faptul ca nu conteaza atat de mult ceea ce faci pentru a arata bine, ci pe cine ai alaturi. Daca oamenii din jurul tau sunt mai putini atractivi decat tine, atunci nivelul tau de sex-appeal va fi cu siguranta in crestere. De exemplu, atunci cand treci singura pe strada, oamenii tind sa te critice mai mult decat daca esti alaturi de niste oameni mai putini atragatori decat tine.

Poate ca suna crud ca trebuie sa iti alegi prietenii si cercurile in care te invarti dupa aspectul fizic, dar aceasta este realitatea in societatea actuala. Acest studiu despre cum sa fii atragatoare a schimbat perceptia multor oameni dupa aceea.

De cate ori nu ai observat ca grija pe care o acorzi aspectului fizic nu iti aduce intotdeauna complimentele dorite? Acum ai aflat si motivul! Daca o alta femeie din jurul tau arata mai bine decat tine, iti injumatateste nivelul de atractivitate, conform studiilor.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre atractie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aspect fizic

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0