Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa fii frumoasa din cap pana in picioare? Topul celor mai bune masti

de Viorica Ghinea la 2020-09-03
Cum sa fii frumoasa din cap pana in picioare? Topul celor mai bune masti
Nu ai nevoie de proceduri complexe si scumpe ca sa fii frumoasa din cap pana in picioare, ci doar sa cunosti cateva trucuri cu efecte incredibile. Trebuie sa incluzi in ritualul tau de ingrijire urmatoarele retete naturiste. Iti vor asigura ingrijirea necesara din cap pana in picioare.


Cel mai bun tratament pentru par

Parul tau si-a pierdut stralucirea si volumul? Atunci trebuie sa il revigorezi cu o masca naturista pe baza de ou si banana. Este cel mai bun tratament naturist pentru ingrijirea podoabei capilare. Efectele pot fi observate inca de la prima aplicare.

Ingrediente necesare: un ou, o banana

Sparge oul intr-un bol, dupa care adauga banana maruntita si amesteca bine compozitia pana cand obtii o pasta omogena. Aplica tratamentul pe par si lasa-l sa actioneze intre 10-30 de minute, depinde cat timp ai la dispozitie. Dupa aceea spala-te bine pe par, tamponeaza-l usor cu un prosop si lasa-l sa se usuce natural.

Cel mai bun remediu pentru intarirea unghiilor

Ai unghiile moi si casante? Atunci ai nevoie de un tratament care sa le intareasca si sa le ofere stralucire naturala. Cel mai simplu, dar si cel mai bun il reprezinta cel pe baza de ulei de masline. Tot ce trebuie sa faci este sa incalzesti uleiul, apoi sa il torni intr-un recipient mic si sa iti inmoi, pe rand, unghiile in acesta. Tine-le in jur de cateva minute in solutie, apoi sterge-le cu un servetel de hartie. Nu aplica imediat oja pe ele, ci mai lasa-le sa “respire” putin.

Cea mai buna masca pentru piele

Cea mai buna masca pentru ingrijirea tenului nu se gaseste pe rafturile de cosmetice, ci chiar in camara ta. Este vorba despre borcanul cu miere bio. Tot ce trebuie sa faci este sa iti cureti tenul, dupa care sa aplici printr-un masaj bland, circular mierea pe fata. Lasa ingredientul naturist sa isi faca efectul in jur de 5-10 minute, dupa care indeparteaza-l cu apa calduta si aplica crema hidratanta pe care o folosesti de obicei.

Cel mai bun scrub pentru corp

Nu ar trebui sa treci niciodata peste procedeul de exfoliere a pielii. Cu ajutorul acestuia reusesti sa indepartezi cu succes celulele moarte de la suprafata pielii si sa te bucuri de senzatia de catifelare. Combina doua parti de ulei de masline cu o parte de sare de mare si maseaza compozitia pe corp. Mai las-o sa actioneze in jur de cateva minute, dupa care fa un dus si aplica o lotiune de corp cu actiune tonifianta.


Cea mai buna crema de ras organica

Indepartarea parului nedorit est o adevarata provocare pentru femei. Nu este usor sa gasesti tehnica potrivita ori produsele care sa te avantajeze cel mai mult. Daca ti-am spune ca exista un singur ingredient care te poate ajuta sa obtii picioare mai fine pentru mai mult timp, ne-ai crede? Nu te mai tinem in suspans, ci iti dezvaluim ca este vorba despre uleiul de cocos. Aplica-l in locul cremei de ras pe care o folosesti si vei obtine efecte incredibile. Simplu, natural si rapid.


Fii frumoasa din cap pana in picioare cu ajutorul acestor tratamente naturiste! Include-le in ritualul tau de ingrijire si pielea si parul tau vor straluci de sanatate.



Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masca de fata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tratament pentru par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tratamente naturiste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei de masline

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0