Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Cum sa folosesti uleiul din nuca de cocos

Cum sa folosesti uleiul din nuca de cocos
Cum sa folosesti uleiul din nuca de cocos

Uleiul de cocos este o alternativa sanatoasa pentru multe produse de ingrijire personala. De ce sa cheltuiesti o avere pe produse de infrumusetare cand ai la indemana acest remediu naturist? In plus, miroase senzational si are un pret accesibil, putand fi achizitionat de la plafar.


Uleiul din nuca de cocos este unul dintre cele mai eficiente remedii naturiste pentru sanatatea si frumusetea noastra. Contine acizi grasi saturati si mononesaturati, polifenoli, vitamine si minerale.
Uleiul are efecte extraordinare asupra organismului. Spre deosebire de produsele cosmetice care au in compozitie substante chimice, uleiul de nuca de cocos este un adevarat miracol din natura: intarzie aparitia ridurilor este este un foarte bun remediu anti-imbatranire.
Cremele care contin ulei de cocos sunt ideale impotriva ridurilor, cicatricilor si vergeturilor. Poate inlocui, de asemenea, cremele antiacneice, antifungice, sampoanele antimatreata si balsamul de par, cremele impotriva eczemelor si balsamul de buze.
Este un balsam de par eficient, care hidrateaza parul si ii reda stralucirea. Aplica-l pe parul umed si lasa-l sa actioneze timp de 1-2 ore, apoi spala-te cu sampon.
Stiai ca uleiul de cocos este ideal pentru prajit?
Aproape toate uleiurile vegetale polinesaturate, precum cel de floarea-soarelui, de soia, porumb si rapita, nu rezista la prajiri repetate, grasimile trans pe care le contin descompunându-se in substante nocive. El face parte din categoria celor are rezista la temeperaturi inalte din timpul prajirii alimentelor.
Previne si calmeaza inflamatiile tubului digestiv. In acest context, uleiul din nuca de cocos, gratie acizilor grasi continuti ajuta pancreasul, ficatul si vezica biliara, imbunatatind digestia.
Este un antibiotic natural ce ar putea fi incorporat in produsele pentru ingrijirea dintilor. Cercetari recente au descoperit potentialul acestuia de a preveni si trata maladia Alzheimer, bolile de inima si alte boli inflamatorii.
Un alt beneficiu al uleiului din nuca de cocos este ca mentine sub control diabetul zaharat.
Este un foarte bun demachiant. Aplica o picatura de ulei de cocos pe o discheta demachianta si sterge usor pleoapele si genele.

Sursa: Mediafax


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.28 din 5 - 9 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei din nuca de cocos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei de cocos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remediu naturist

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre balsam de par

Spune-ne opinia ta despre "Cum sa folosesti uleiul din nuca de cocos"



8 + 10 =

Cele mai citite articole

Asa cum se intampla la fiecare sfarsit de an, ne gandim la cum va arata calendarul sarbatorilor ...
Imediat ce se instaleaza sezonul rece si incepe sa scada temperatura, incepi sa observi ca ti se ...
Nivelul de inteligenta al oamenilor a reprezentat din totdeauna o sursa de inspiratie buna pentru ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Daca e o vanzatoare angajata nici nu stie aceste aspecte despre haine.ea stie doar ca tre sa vanda.
culoare tonica,este superba si reflecta forta pasiunea si curajul celui care o foloseste.
Articole pertinente . Īti arata calea spre o sanatate care izvoraste in primul rānd din natura.
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton
0