Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa folosesti uleiul din nuca de cocos

de Alina Ilie la 2014-11-11
Cum sa folosesti uleiul din nuca de cocos
Uleiul de cocos este o alternativa sanatoasa pentru multe produse de ingrijire personala. De ce sa cheltuiesti o avere pe produse de infrumusetare cand ai la indemana acest remediu naturist? In plus, miroase senzational si are un pret accesibil, putand fi achizitionat de la plafar.


Uleiul din nuca de cocos este unul dintre cele mai eficiente remedii naturiste pentru sanatatea si frumusetea noastra. Contine acizi grasi saturati si mononesaturati, polifenoli, vitamine si minerale.
Uleiul are efecte extraordinare asupra organismului. Spre deosebire de produsele cosmetice care au in compozitie substante chimice, uleiul de nuca de cocos este un adevarat miracol din natura: intarzie aparitia ridurilor este este un foarte bun remediu anti-imbatranire.
Cremele care contin ulei de cocos sunt ideale impotriva ridurilor, cicatricilor si vergeturilor. Poate inlocui, de asemenea, cremele antiacneice, antifungice, sampoanele antimatreata si balsamul de par, cremele impotriva eczemelor si balsamul de buze.
Este un balsam de par eficient, care hidrateaza parul si ii reda stralucirea. Aplica-l pe parul umed si lasa-l sa actioneze timp de 1-2 ore, apoi spala-te cu sampon.
Stiai ca uleiul de cocos este ideal pentru prajit?
Aproape toate uleiurile vegetale polinesaturate, precum cel de floarea-soarelui, de soia, porumb si rapita, nu rezista la prajiri repetate, grasimile trans pe care le contin descompunându-se in substante nocive. El face parte din categoria celor are rezista la temeperaturi inalte din timpul prajirii alimentelor.
Previne si calmeaza inflamatiile tubului digestiv. In acest context, uleiul din nuca de cocos, gratie acizilor grasi continuti ajuta pancreasul, ficatul si vezica biliara, imbunatatind digestia.
Este un antibiotic natural ce ar putea fi incorporat in produsele pentru ingrijirea dintilor. Cercetari recente au descoperit potentialul acestuia de a preveni si trata maladia Alzheimer, bolile de inima si alte boli inflamatorii.
Un alt beneficiu al uleiului din nuca de cocos este ca mentine sub control diabetul zaharat.
Este un foarte bun demachiant. Aplica o picatura de ulei de cocos pe o discheta demachianta si sterge usor pleoapele si genele.

Sursa: Mediafax

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.35 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei din nuca de cocos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei de cocos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remediu naturist

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre balsam de par

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0