Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa ii spui "nu" copilului, in functie de zodia in care s-a nascut

Cum sa ii spui
Cresterea copiilor nu inseamna numai pupiceli si dragalasenii, ci si fermitate si hotarare, din cand in cand. Psihologii au ajuns la concluzia ca daca ii spui des "nu" copilului, acesta nu va putea, ca adult, sa faca fata lumii reale, tocmai din cauza limitarile pe care i le-ai impus tu in copilarie. Cu toate acestea, copii au nevoie de limite si restrictii... iata cum sa reusesti acest lucru, in functie de zodia in care s-au nascut.


Copilul nascut in zodia berbecului va argumenta zgomotos atunci cand i vei spune ca joaca sau rasfaturile lui au ajuns cam departe - el va vedea asta ca o incercare de a-l inlatura din anumite activitati. Cu berbecul incearca mai ales sa faci totul ca intr-un joc si nu iti forta autoritatea asupra lui.

Copilul nascut in zodia taurului este maestru in rezistenta pasiva - poate ca nu te va contrazice, dar cu siguranta nu va face cum spui tu. e foarte posibil sa fie nevoie sa il corupi cu promisiunea unui desert sau un obiect preferat, pentru ca pentru tauri acestea sunt punctele slabe.

Copilul nascut in zodia gemenilor iti va da bataie de cap - el va supune la discutie fiecare argument de-al tau, iar la final tu vei fi cea confuza in timp ce el va continua sa faca acelasi lucru. Cu taurii trebuie sa te mentii pe pozitie, fara violenta, desigur.

Copilul nascut in zodia racului va plange lacrimi de crocodil, iar tu vei fi cea cu sentimentele de vina pentru ca l-ai facut nefericit. Nu te lasa manipulata de jocurile lor emotionale, arat ca te-ai prins de ce vor sa faca si fii ferma.

Pe copilul nascut in zodia leului orice critica il face sa se prabuseasca si tu vei simti la fel, ca te ofilesti de tristete. In timp ce ii impui o restrictie, ai grija neaparat sa il incurajezi si sa il lauzi.

Copilul nascut in zodia fecioarei este schimbator: fie te va asculta, fie va izbucni in lacrimi ca sa te impresioneze. Nu uita ca fecioarele sunt foarte adaptabile, asa ca nu te miscata prea mutl de lacrimile lor si fii ferma in decizia ta.

Copilul nascut in zodia balantei este intelegator si dragut, desi nu cedeaza foarte usor, ba chiar uneori riposteaza taios. Cu o balanta va trebui sa expui foarte clar motivele pentru care ii impui ceva anume si numai atunci vei avea castig de cauza.

Copilul nascut in zodia scorpionului iti va zambi nonsalant, insa cu siguranta iti va apara pozitia. Cu scorpionul poti ajunge mai greu la o intelegere.

Copilul nascut in zodia sagetatorului se va certa, va face mutre suparate si se va purta ca ariciul neprietenos atunci cand vei incerca sa ii impui niste limite. Supararea lor nu dureaza insa mult si in scurt timp uita pana si de ce au fost atat de agitati.

Copilul nascut in zodia capricornului suporta destul de bine limitele pe care i le impui si e ascultator. Uneori vei avea impresia ca e foarte rebel, dar atunci cand trec de partea cealalta ajung sa asculte de vocea ratiunii si redevin ei insisi.

Copilul nascut in zodia varsatorului este incapatanat si independent, asa ca isi va apara pozitia cu orice pret. Cu toate astea, ii poti atrage atentia prin dezbateri si discutii sau glume.

Copilul nascut in pesti nu te va confrunta direct, iar asta se vede din atitudinea lui evaziva cand vine vorba sa accepte niste reguli. Partea buna e ca, daca vei face apel la latura lor buna si calda, va face orice doresti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copil

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodia

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nascut

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre spui

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nu

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0