Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti creasca parul mai repede: secretele femeilor indiene

de Viorica Ghinea la 2020-05-06
Cum sa iti creasca parul mai repede: secretele femeilor indiene
Femeile din India sunt recunoscute pentru podoaba lor capilara lunga si frumoasa. Daca iti doresti sa afli cum sa iti creasca parul mai repede, atunci ar trebui sa te inspiri din secretele beauty ale acestor femei. Descopera mai jos care sunt acestea!


Cum sa iti creasca parul mai repede


Foloseste gel de aloe vera

Planta aloe vera este recunoscuta pentru proprietatile incredibile pe care le are. Nu degeaba a primit titlul de “remediul bun la toate”. Inspira-te de la femeile indiene si foloseste gelul din interiorul frunzelor in ritualul tau de infrumusetare a parului. Tot ce trebuie sa faci este sa scoti gelul respectiv si sa il aplici la radacina firelor de par. Realizeaza un masaj cu miscari circulare pentru a stimula circulatia sangelui si, prin urmare, si cresterea rapida a firelor de par.  Lasa masca sa actioneze timp de doua ore, dupa care spala-te ca de obicei pe par.


Clateste-te cu otet de mere

Atunci cand nu stii cum sa iti creasca parul mai repede, bazeaza-te pe otetul de mere. Acest ingredient naturist ofera stralucire podoabei capilare si stimuleaza cresterea rapida a firelor de par. Ca sa te bucuri de beneficiile acestuia, utilizeaza-l in locul balsamului de par. Pune apa calda intr-un lighean, apoi adauga doua capacele de otet de mere si introdu podoaba capilara in aceasta solutie. Nu este nevoie sa te mai clatesti pe par dupa aceea.


Prepara o masca pe baza de proteine

O masca buna care favorizeaza cresterea rapida a parului este cea pe baza de proteine. Amesteca 1-2 oua cu cateva linguri de coniac si aplica pasta obtinuta pe par de la radacini spre varfuri. Optional, pentru mai multa hidratare, introdu in reteta si putin ulei de masline ori de ricin.
|

Utilizeaza uleiuri esentiale

Femeile din India cunosc secretele din spatele intrebarii “cum sa iti creasca parul mai repede”.  Acestea folosesc uleiuri esentiale in ritualurile lor de infrumusetare. Inspira-te din trucurile lor si combina ulei de jojoba, ulei de migdale, ulei esential de lavanda si ulei esential de rozmarin, toate ingrediente bogate in substante hranitoare. Aplica mixul obtinut la radacina firelor de par si asteapta 2-3 ore inainte de a-l indeparta.

Cum sa iti creasca parul mai repede nu va mai reprezenta de acum pentru tine un mister. Aplica trucurile femeilor din India si podoaba ta capilara va creste mai puternica si mai frumoasa intr-un timp scurt.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.95 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cresterea parului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei de ricin

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei de masline

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea parului

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0