Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti cumperi tot ce iti doresti de Black Friday anul acesta

de Sunt Fericita la 2017-11-13
Cum sa iti cumperi tot ce iti doresti de Black Friday anul acesta
A mai ramas putin timp pana la, probabil, cea mai asteptata sarbatoare importata de la americani, Black Friday. Cei de peste ocean au indraznit sa viseze, inca din 1952, la cresterea masiva a vanzarilor inainte de sarbatorile de iarna si au reusit sa mobilizeze, pana la urma, tot globul. In ultima saptamana din noiembrie, desi initial era vorba doar de ultima vineri din luna lui Brumar, majoritatea magazinelor din intreaga lume isi tin clientii aproape si ii determina sa cumpere mai mult decat in tot anul cu discounturi foarte mari.


Comerciantii romani au intrat si ei in hora reducerilor si fac intrecere in oferte. Cu siguranta ai ochit si tu un produs pe care, momentan, nu ti-l poti permite. Daca tii cont de sfaturile de mai jos, vei reusi sa te bucuri de el pana se termina penultima luna din an.


Intoarce Internetul pe toate partile

Rasfoieste cu atentie toate site-urile unde poti gasi produsul disponibil. In felul acesta, poti deja sti in care magazin vei gasi cea mai buna oferta de pret. Exista si un revers al medaliei, insa. E posibil sa gasesti ce ti-ai dorit la un pret mult mai bun decat la alti comercianti, cu reduceri mult mai mici de Black Friday. Orienteaza-te bine si pune pe lista de dorinte tot ce vrei sa cumperi pe mai multe pagini de Internet, ca sa poti alege cea mai avantajoasa varianta.

Pune produsele dorite in cos

In dimineata in care incepe campania de Black Friday, foarte multi cumparatori vor sta la panda dupa ofertele de care te-ai putea bucura chiar tu, asa ca nu astepta sa se vanda inainte sa pui mana pe ele. Produsele reduse se dau ca painea calda inca de la primele ore ale zilei si ca sa nu le pierzi, trebuie sa te pregatesti din timp pentru shopping. Pune-le in cosul de cumparaturi si ramai logat cu contul tau pe site-urile pe care ai gasit. Multi comercianti au aplicatiile gandite sa te anunte de fiecare data cand articolele selectate de tine se ieftinesc. Mai mult decat atat, vei fi doar la un click distanta, mai ales daca ai salvata si adresa de livrare si datele tale de contact, deci vei castiga timp, in fata celorlalti posibili cumparatori.


Fii pregatit sa te bucuri de ce ai cumparat

Asigura-te ca vei avea cu ce sa platesti comanda. De obicei, e mai simplu sa mergi pe varianta platii prin ramburs, adica la destinatie. Dar ce te faci daca nu ai suficienti bani cand curierul suna la usa cu produsul pe care ti-l doresti de atata timp in brate? Fii mereu pregatit, facand un imprumut rapid si avantajos cu cateva zile inainte de campania de reduceri. Vei putea sa-ti innoiesti garderoba, sa iti cumperi un articol din categoria electrocasnicelor sau vei putea lua la preturi mult mai mici decat in restul anului.


Nu trebuie sa te stresezi, pentru ca poti avea tot ce ti-ai dorit, cu putina rabdare si organizare. Tu ce iti cumperi de Black Friday-ul asta?


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre shopping

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reduceri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre black friday

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre magazine

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0