Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti gasesti blugii potriviti: 5 trucuri de care sa tii cont!

de Viorica Ghinea la 2022-01-04
Cum sa iti gasesti blugii potriviti: 5 trucuri de care sa tii cont!
Blugii sunt cel mai popular item vestimentar in garderoba feminina, iar caracterul lor nemuritor ne demonstreaza faptul ca nu se vor demoda prea curand. Daca ai trecut si tu prin dileme vestimentare atunci cand ai fost la shopping, atunci ai nevoie de cateva trucuri care sa te ajute sa alegi perechea de blugi potrivita. Iata de ce trebuie sa tii cont de acum incolo!


Nu este imporfant doar cum sa iti alegi perechea perfecta, ci si cum sa iti ingrijesti blugii ca sa nu se deterioreze. Spre exemplu, nu ii spala niciodata la temperaturi inainte, altfel se vor decolora mai repede.

1. Blugii potriviti se aleg doar prin… probare

Nu ai cum sa gasesti o pereche de blugi care sa iti vina perfect daca nu o probezi inainte de a o cumpara. Desi vanzarile online sunt pe val in ultima perioada, totusi nu se compara cu cele fizice. Verifica bine materialul blugilor si asigura-te ca iti vin bine peste tot. Nu face compromisuri vestimentare, mai ales daca suma piesei pe care vrei sa o cumperi este una mai mare.


2. Nu tine cont de marimea de pe eticheta

Desi masurile trecute pe eticheta sunt menite sa ne ajute sa alegem perechea de blugi potrivita, totusi nu te ghida mereu dupa acestea. Atunci cand iti place mult un model, nu sta pe ganduri, ci probeaza-l in doua marimi. S-ar putea sa fii surprinsa cand vei descoperi ca iti vine o marime in care nu credeai ca intri ori pe care o credeai mai mare. De ce se intampla acest lucru? Pentru ca fiecare producator, fiecare brand si tara de provenienta se ghideaza dupa alte criterii atunci cand vine vorba despre marimile hainelor.


3. Perechea potrivita de blugi este confortabila

Oricat de bine ai arata in perechea de blugi pe care ai ales-o, cu siguranta nu este cea potrivita daca nu te simti si confortabil. Gandeste-te ca daca nu te simti bine in aceasta de la probare, cum crezi ca vei rezista timp de mai multe ore imbracata asa? Fii atenta la cusaturile din interior fiindca te pot jena. De asemenea, perechea potrivita de blugi se alege si in functie de anotimp. Nu te vei simti comod in una confectionata din materiale groase in sezonul cald si invers.

4. Blugii potriviti se integreaza perfect in garderoba ta

Atunci cand iti cumperi o pereche de jeans, tine cont si de celelalte piese vestimentare pe care le ai in garderoba ta. Nu alege un model care nu se pliaza pe stilul tau vestimentar fiindca nu vei face cea mai buna investitie. Nu sunt prea multe sanse sa il porti des, astfel ca cel mai bine este sa iti indrepti atentia spre un item care sa te inspire in fiecare zi sa il porti intr-o multitudine de combinatii chic.

5. Cand te afli intre marimi…

Este o adevarata provocare sa gasesti perechea perfecta de jeans atunci cand te afli intre marimi. Dimensiunea mai mare nu iti va avantaja formele, iar cea mica te va strange si iti va crea disconfort. Care este solutia la care poti sa apelezi? Mizeaza pe un model de blugi al caror material se intinde. Atunci poti sa investesti intr-o marime mai mica pentru ca item-ul se va mula pe corpul tau si chiar se va mai lasa putin dupa cateva purtari.

Alegerea perechei potrivite de blugi se poate dovedi o adevarata provocare daca nu cunosti cateva trucuri de stil. Tine cont de recomandarile de mai sus si iti vei gasi mult mai usor perechea de jeans care sa iti puna in valoare atuurile fizice.

Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.6 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre blugi

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0