Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti imbunatatesti memoria si puterea de concentrare: exercitii pentru o minte sclipitoare

de Alina Ilie la 2023-11-20
Cum sa iti imbunatatesti memoria si puterea de concentrare: exercitii pentru o minte sclipitoare
Programul zilnic va oboseste, va concentrati cu greu asupra unui lucru mai mult de cateva minute si nu reusiti sa va organizati deloc in timpul zilei? Creierul functioneaza dupa anumite principii si e interesant de aflat care sunt secretele lui cand vine vorba de procesarea informatiei.


Procesele cognitive superioare sunt procesate de emisfera stanga. Aceasta este cea care sustine calculele matematice, logica, simtul realitatii, perceptia mediului.

Emisfera dreapta este emisfera boema – sustine senzatiile corporale, sentimentul sinelui, limbajul, emotiile, empatia.

Capacitatea de memorare depinde de multe variabile ale psihicului uman. Toate celelalte procese psihice se bazeaza pe memorie si o influenteaza. Memoria depinde de cele mai multe ori de gandire, limbaj, emotii si motivatie.

Daca va doriti sa fiti creativ, sa va simtiti implicat si multumit de munca pe care o faceti, daca vreti sa nu mai aveti mintea obosita in permanenta, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa va antrenati mintea cu ajutorul exercitiilor de gandire! Rutina, oboseala psihica puternica si lipsa de concentrare devin istorie!

Creativitatea, succesul si reusita in orice plan depind de sanatatea creierului tau!

Pentru a reusi in ziua de azi nu mai este suficient doar sa ne facem treaba fara sa inovam si fara sa contribuim zi de zi prin munca noastra la o schimbare semnificativa in cadrul companiei sau intr-un domeniu care ne intereseaza. Inovatia cere insa creativitate si exercitii de gandire care sa ne antreneze permanent in aceasta directie!

Daca va doriti mai multa stare de bine, mai multa productivitate si niciun fel de oboseala a mintii dupa un efort psihic prelungit, atunci alegeti ghidul “Antreneaza-ti mintea cu Neurobic - Secretele unui creier mereu tanar”.

Iata doar 6 dintre cele mai importante beneficii pe care le au exercitiile incluse in ghidul “Antreneaza-ti mintea cu Neurobic  - Secretele unui creier mereu tanar”:
 
1. Mentin si imbunatatesc memoria si capacitatea generala a creierului. Veti fi mai agili, mai vigilenti si veti reusi sa gasiti mult mai rapid solutia pentru o situatie dificila!
 
2. Maresc cu peste 50% capacitatea de concentrare inca din prima luna de exercitii! Cu un efort minim din partea dumneavoastra (veti vedea ca cele mai multe dintre exercitii sunt distractive!), reusiti sa deveniti unul dintre cei mai organizati si eficienti oameni de la locul de munca! Totodata, daca aveti propria afacere, atunci veti vedea ca puteti face in 24 de ore cat altii in zece zile!
 
3. Stimuleaza creativitatea, ajuta la formarea conexiunilor noi in creier si va face mai vigilenti si rapizi in gandire! Daca ati visat la idei bune, solutii rapide si o eficienta maxima sub presiune, atunci sunteti cu un pas mai aproape de implinirea acestui vis!
 
4. Previne unele afectiuni neurologice si e recomandat inclusiv persoanelor care au printre membrii familiei si cazuri de afectiuni neurologice. Un aspect esential si care face cartea utila pentru toate persoanele, indiferent de varsta: aveti grija de sanatatea dumneavoastra si a celor dragi prevenind afectiunile care apar in timp!
 
5. Dobanditi o obiectivitate de invidiat si o gandire critica de care va veti putea folosi din plin in cele mai complicate situatii. Greselile din neatentie sau din lipsa de concentrare devin istorie. Exercitiile din aceasta carte va ajuta sa va inarmati cu noi calitati care acum sunt doar “adormite” in creierul dumneavoastra, asteptand sa fie trezite si puse la treaba!
 
6.  Va ofera o productivitate crescuta. Daca sunt obiective pe care doriti sa le atingeti pana la final de an, daca aveti planuri mari pentru care incercati sa va organizati cat mai bine, atunci aceasta carte este instrumentul de lucru eficient pentru dumneavoastra, indiferent de ceea ce va propuneti! Totul depinde doar de eficacitatea si sanatatea mintii!

Nu uitati! Rutina este primul pas de dinaintea stresului. Rutina anihileaza creativitatea si rapeste orice urma de bucurie si implicare din activitatea zilnica, indiferent de domeniul in care lucrati.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.28 din 5 - 32 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre memorie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre putere de concentrare

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0