Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti ingrijesti blugii fara sa ii deteriorezi

de Sunt Fericita la 2016-01-07
Cum sa iti ingrijesti blugii fara sa ii deteriorezi
Orice femeie are in garderoba o multime de pantaloni, dar trebuie sa recunoastem, toate avem o pereche de blugi preferati. Si tocmai pentru ca acea pereche ne place cel mai mult, o purtam cel mai des, deci o deterioram cel mai usor. Asta in timp ce celelalte 10 perechi de pantaloni stau asezate frumos pe raft in continuare.


Daca te regasesti in situatia prezentata, inseamna ca ai nevoie de cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti ingrijesti blugii fara sa ii deteriorezi:

Intoarce intotdeauna blugii pe dos cand ii bagi in masina de spalat. In caz contrar risti sa se decoloreze dupa numai cateva spalari!

Seteaza masina de spalat la cel mult 30 de grade atunci cand bagi blugii la spalat. Daca ii vei spala cu apa prea fierbinte risti sa le distrugi cusaturile si se vor degrada in scurt timp.

Daca obisnuiesti sa iti calci blugii, fierul de calcat trebuie sa fie setat la o temperatura medie, pentru a evita deteriorarea. De asemenea, blugii trebuie calcati pe dos, pentru a nu ramane lucios sau a se pata din cauza calcarului.

Dupa ce speli blugii aseaza-i intotdeauna pe frangie la uscat cat mai drepti, pentru a nu lua forme nedorite. Dupa fiecare spalare blugii isi pierd vechea forma, insa daca ii lasi la uscat indoiti vei observa ca se vor usca cu urme.

Evita sa porti aceeasi blugi in fiecare zi si in niciun caz nu ii spala dupa fiecare purtare daca vrei sa te bucuri de ei pentru o perioada cat mai indelungata!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre blugi

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0