Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Cum sa mananci paine fara sa te ingrasi

Cum sa mananci paine fara sa te ingrasi
de la 2014-06-18
Cum sa mananci paine fara sa te ingrasi

In apropierea sezonului estival, fiecare dintre noi incercam sa dam jos cateva kilograme, fie prin activitate fizica, fie printr-un regim drastic, fie prin renuntare la fainoase, grasimi si dulciuri.


Cel mai intalnit sfat in timpul curelor de slabire este renuntare la paine, iar noi, cei din categoria persoanelor care nu stiu ce este o masa fara macar o felie de paine, reusim cu greu sa ne abtinem.

Solutia ideala pentru cei care se regasesc in aceasta categorie este painea de secara, indicata chiar si de specialisti, pentru persoanele care se afla la dieta.

O felie de paine de secara are doar 30 de calorii, 1 gram de proteine, 5,5 grame carbohidrati, 1,5 grame fibre alimentare si mai putin de 0,1 grame de sare. In plus, are multe beneficii si pentru sanatate, deoarece are proprietati nutritive superioare graului, din care este facuta painea alba.

Secara este o bogata sursa de magneziu, un mineral care actioneaza in calitate de co-factor pentru mai mult de 300 de enzime, inclusiv a enzimelor implicate in utilizarea de catre organism a glucozei si secretiei de insulina.

Principalii constituenţi ai acestei cereale sunt: fierul, calciul, fosforul, magneziul, potasiul, hidratii de carbon, amidonul si vitamina B1.




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 4 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre paine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre paine de secara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre secara

Spune-ne opinia ta despre "Cum sa mananci paine fara sa te ingrasi"



8 - 5 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Cum sa mananci paine fara sa te ingrasi"

costea costache @ 23-Iun-2014
"este corect eu consum numai piine cu secara si nu ingrasa fata de piinea alba"

Cele mai citite articole

Se zice ca “un mar pe zi tine medicul departe” si daca tinem cont de beneficiile pe care merele le ...
Anul 2018 a rasfatat cinefilii cu filme de Oscar si blockbustere, iar aceasta vara promite sa aduca ...
Dietele de slabire sunt cele mai cautate metode de a scapa de kilogramele nedorite acumulate. ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0