Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa maschezi transpiratia

Cum sa maschezi transpiratia
Eviti sa dai mana cu oamenii pentru ca mainile iti sunt tot timpul transpirate? Iti transpira picioarele atat de tare, incat sosetele si pantofii iti sunt ca niste sconcsi? Ai tot timpul pete de transpiratie pe tricou?


Sa stii ca nu esti singura. Se prea poate sa ai hiperhidroza, o afectiune medicala. Chiar daca nu este asta la mijloc si transpiri mult, poti face cate ceva pentru ca umiditatea excesiva si mirosul neplacut sa nu te impiedice sa calci increzatoare prin viata.
Etapa intai: Foloseste un antiperspirant
Incepe cu o formula uscata pentru subbrat. Citeste eticheta pentru a te asigura ca este vorba despre un antiperspirant, nu doar und eodorant. Deodorantul va masca mirosul, dar nu se va lua la tranta cu transpiratia excesiva.
Da-ti cu antipersiprant dimineata si sera, inainte de culcare. S-a demonstrat stiintific faptul ca acest gest este extrem de eficient in prevenirea transpiratiei excesive. Daca aplici doar o data pe zi, fa-o seara, nu dimineata. De asemenea, incearca sa masezi antiperspirantul pentru a-ti intra in piele.
Aplica antiperspirantul numai pe pielea uscata. Daca axila este umeda, fiind proaspat iesita de sub dus, usuca-te cu un prosop sau cu un uscator de par, caci altfel risti sa te iriti.
Foloseste antiperspirant si in alte parti ale corpului. Un antiperspirant spray este bun si pentru picioare, atat vreme cat nu dai numai pe calcaie, ci si pe degete. Daca transpiri mult pe fata, incearca sa aplici antiperspirant la linia parului. Verifica sa nu ti se irite pielea. 
Etapa doi: Poarta hainele corecte
Alege materiale care absorb transpiratia. Bumbacul va absorbi umezeala. Poti alege so haine care au o tesatura mai larga, cum ar fi cele din in.
Poarta straturi. Barbatii trebuie sa poarte tricouri sub camasi pentru a absorbi excesul de umezeala, iar femeile ceva asemanator sau poate chiar dischete care absorb transpiratia.
Alege culorile potrivite. Daca te imbraci in alb, oamenii or sa observe ca transpiri. Daca alegi culori inchise sau imprimeuri, transpiratia nu va iesi in evidenta asa de tare.
Alege pantofi care respira. Brand-uri ca Geox au materiale absorbante, cu gaurele care lasa umezeala sa se scurga inspre talpa pantofului. Poti reduce transpiratia si purtand pantofi din piele si din alte materiale naturale. Poarta sandale si tine-ti cat mai mult picioarele goale, pentru a-ti lasa picioarele sa respire.5
Nu purta palarii. Mare parte din caldura corpului este eliberata prin cap. Daca porti palarie, corpul nu va putea scapa de caldura excesiva, ceea ce te va face sa transpiri si mai mult.
Ia-ti haine de schimb la tine. Daca ti-e teama ca o sa transpiri prea tare, ia-ti al tien ceva de schimb. Nu uita nici de sosete in  plus sau de o noua pereche de incaltari.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.4 din 5 - 29 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre transpiratie excesiva

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0