Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa pierzi in greutate in timp ce dormi

Cum sa pierzi in greutate in timp ce dormi
Oricine a incercat sa slabeasca stie ca acest lucru nu este usor. Secretul unei siluete armonioase consta in combinarea corecta a carnii, legumelor, fructelor si lactatelor.


Caroline Apovian, un medic de la un renumit spital din Statele Unite, a creat o dieta care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus fara a-ti pune in pericol sanatatea. Aceasta dieta te ajuta sa slabesti peste 3 kilograme in doar o saptamana, fara a scoate din alimentatie cartofii, pastele sau bauturile alcoolice, informeaza Daily Mail.
Pe langa sport si cei peste 2 litri de apa care trebuie bauta zilnic, alimentatia este foarte importanta pentru mentinerea unei greutati normale.
Cei care urmeaza dieta slabesc aproximativ 4 kilograme in prima saptamana, un kilogram fiind pierdut in timpul somnului.
Daca vrei sa te rasfeti cu mancaruri savuroase fara sa te simti vinovata si fara sa-ti faci griji pentru kilogramele in plus, poti urma dieta dr. Caroline Apovian - "Overnight Diet".  "Overnight Diet" presupune consumul a trei cocktail-uri speciale intr-o singura zi a saptamanii, in rest fiind permisa o alimentatie sanatoasa.
Dieta este impartita in doua etape:
1. Intr-o singura zi din saptamana trebuie sa consumi trei cocktail-uri preparate in casa (bogate in substante nutritive), fara niciun alt aliment. Efectul este pierderea in greutate chiar si in timpul noptii, fiind accelerat metabolismul. Cocktail-urile le poti prepara cu iaurt, diferite legume (castraveti, morcovi, rosii, telina), fructe (ananas, banane, mere, portocale).
Iata care sunt ingredintele unui cocktail recomandat de dr. Caroline Apovian: 250 g iaurt grecesc, o jumatate de castravete curatat de coaja, 1 morcov, 1 telina mica, 1 rosie, 1 legatura de spanac, sare si piper. Se introduc in blender si se mixeaza pana cand se omogenizeaza.
2. In celelalte 6 zile ale saptamanii trebuie sa consumi alimente sanatoase, cum ar fi carne, peste sau oua, care sa ajute orgasnismul sa-si recapete energia.
Secretul pierderii in greutate noaptea
In timpul noptii scade nivelul de insulina, ceea ce contribuie la arderea grasimii in jurul taliei si coapselor.
Pentru cei interesati sa scape de kilogramele in exces, cu minim de efort si maxim de eficienta, s-a lansat un produs revolutionar.
Aflati cum va poate ajuta Centura de Masaj si Sauna care-ti arde caloriile fara exercitii de fitness istovitoare. Detalii chiar aici >>>

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre greutate

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0