Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa porti vesta

Cum sa porti vesta
Vesta este unul dintre cele mai versatile articole vestimentare pe care le poti detine, asa ca nu exita sa o porti. Fie ca este o vesta simpla sau cu paiete, fie ca vrei s-o porti ziua sau seara, in oras, ti-am pregatit un mic ghid de asortare.


Pune o curea deasupra
Versatilitatea vestei este demonstrata de faptul ca a fost purtata pana si pe covorul rosu. Daca ai o vesta simpla, neagra, pune-i deasupra o curea colorata si joaca-te cu texturile si culorile sub ea.
Alege vesta de dantela
Vestele de dantela sau chiar si cele crosetate arata grozav primavara si vara. Pastreaza un aspect tineresc si aerat, punand dedesubt un top simplu sau o rochie fara zorzoane. 
Fii Boho
Imbratiseaza boema din tine si alege o vesta cu margele care poate avea diverse culori. Daca vrei s-o porti in orice sezon, vesta care ti se potriveste este una in tonuri de maro sau bej, cu margele turcoaz sau maro. Stii ca o astfel de vesta sunt nelipsite colierele fanteziste si multele bratari, asa-i? 
Alege denimul
Vesta de denim nu va iesi niciodata din trend. Ea accepta dedesubt tricouri de toate formele, culorile si marimile. Ce zici de o vesta de denim alba cu un tricou rosu sub ea?
Alege pantaloni barbatesti
Tinuta androgina este clasica. Poti sa adaugi accesorii nebunesti, cum ar fi o cravata din satin si o mica palrie neagra. Indoaie-ti mansetele camasii, pentru un look relaxat si chic.
Indragoste-te de piele
Daca esti foarte indrazneata, alege o vesta din piele, un top negru si pantaloni skinny sau o fusta mini si pantofi cu platforma. Evita bijuteriile mari, dar poti alege un machiaj accentuat al ochilor.
Spune DA stralucirii
O vesta metalica adauga o nota de glamour chiar si celei mai banale tinute de zi. Este insa ideala seara, cand poate fi scoasa in evidenta de neutrul celorlalte elemente ale tinutei.
Foloseste stratificarea 
O vesta stransa pe langa trup cu o camasa cu funda ampla, ce poate fi mai ladylike? Este un look sofisticat pentru o femeie de afaceri.
Fa din vesta eroina tinutei
Daca ai brate frumoase si mult curaj, incheie-te la toti nasturii vestei si renunta la orice top. Daca vesta este combinata cu pantaloni mai largi, din acelasi material, vei fi cu siguranta remarcata.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vesta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinuta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre accesorii

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0