Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa scapi de firele albe in mod natural

de Camelia Diaconu la 2020-10-09
Cum sa scapi de firele albe in mod natural
Stilul de viata complet dezorganizat poate duce la aparitia firelor albe de par, semn care poate fi chiar inestetic. Insa, din fericire, exista si alte metode naturale, care te ajuta sa scapi de aceste fire de par albe, iar asta nu presupune vopseaua pentru par.


5 Metode pentru a scapa de firele albe
 

Bineinteles ca daca vorbim despre aparitia firelor de par dupa o anumita varsta, atunci situatia este cu totul alta. Insa, acum este vorba doar despre aparitia firelor albe de par la varste fragede, de 20, 30 de ani. Ce trebuie sa faci:
 
Ai nevoie de 2 linguri de ceai negru si o cana cu apa. Fierbi ceaiul pana in momentul in care este foarte bine preparat, il lasi sa se raceasca, iar dupa asta aplici solutia pe par, pe toata lungimea acestuia, dar si la nivelul scalpului. Masezi ceaiul pentru cateva minute, dupa care il lasi sa actioneze pentru 60 de minute. Dupa asta, spala parul asa cum o faceai si pana acum, insa incearca sa folosesti un sampon fara sulf. Poti folosi aceasta solutie chiar si de 3 ori pe saptamana. 
Ceaiul negru are rolul de a aduce antioxidanti parului si de a-l ajuta la inhibarea cresterii firelor albe. 
 
Ulei de cocos si lamaie. Ai nevoie de 2 linguri de ulei de cocos si 2 linguri de suc de lamaie. Ca si proces , nu vei face altceva decat sa amesteci ambele solutii si sa incalzesti compozitia pentru cateva minute. Aplica totul pe scalp, dar si pe lungimea firului de par si lasa-l sa actioneze pentru 30 de minute. Spala normal parul si foloseste balsam. 
 
Ulei de ricin si ulei de mustar. Ai nevoie de o lingura de ulei de ricin si doua linguri de ulei de mustar. Combini ambele ingrediente si le incalzesti putin, pana in momentul in care compozitia este calduta. Masezi scalpul si intinzi compozitia pe toata lungimea parului si mai lasi sa actioneze inca 30 de minute. Dupa asta te speli normal pe cap si poti repeta reteta chiar si de 3 ori pe saptamana.
 
Suc de ceapa. Pentru asta ai nevoie de o ceapa de marime medie, o lingura de ulei de masline si tifon. Se taie ceapa in bucati cat mai mici si se amesteca cu uleiul de masline. Se pun in tifon, iar sucul obtinut se foloseste pentru scalp. Te poti masa pentru 10 minute pe scalp si il mai poti lasa sa actioneze inca 30-35 de minute, dupa care te speli normal pe cap. Ceapa este recomandata pentru caderea parului, dar si pentru reducerea firelor albe de par. Un dezavantaj ar fi faptul ca mirsoul de ceapa persista in par, insa il poti scoate cu ajutorul produselor de styling speciale.
 
Frunze de salvie. Acestea au rolul de a preveni schimbarea culorii parului, restabilind pigmentul firelor albe. Ai nevoie de un buchet de frunze de salvie, o cana cu apa si o sticla care sa pulverizeze. Se fierb frunzele de salvie in apa, se lasa toata solutia sa se raceasca, iar dupa asta se adauga in sticla cu pulverizator. Se stropeste peste tot parul si se lasa sa actioneze pana la 2 ore. Poti face asta de 2 sau 3 ori pe saptamana. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0