Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa slabesti mai repede - sfaturi pe care sa le urmezi vara asta

de Camelia Diaconu la 2018-08-10
Cum sa slabesti mai repede -  sfaturi pe care sa le urmezi vara asta
Vara este sezonul preferat al femeilor, motivul ideal pentru a-si etala silueta in costumul de baie. Insa, pentru a arata perfect, de multe ori facem si sacrificii, alimentatia fiind elementul principal de care trebuie sa tinem cont in permanenta. De multe ori, sa slabim cat mai repede, apelam la o dieta drastica, cu rezultate vizibile imediat. Insa, iata cateva trucuri care te vor ajuta sa slabesti mai repede, fara sa te chinui cu nimic.


Trucuri pentru slabit
 

Sa slabesti sanatos, fara efectul de bumerang, poate fi una dintre cele mai grele misiuni in zilele noastre, avand la indemana atat de usor o multime de tentatii. Pentru a avea un corp tonifiat si suplu toata vara, iata ce iti recomandam sa faci:
 
Nu manca multe fructe. Chiar daca sunt sanatoase si racoritoare, fructele consumate in exces au si un continu ridicat de zahar, factor ce duce la acumularea kilogramelor in plus. Sunt sanatoase si mai putin calorice, intr-adevar, doar daca facem comparatie cu o prajitura. In realitate, daca iti doresti sa slabesti, atunci incearca pe cat posibil sa le elimini din dieta. Spre exemplu, pepenele rosu, fructul racoritor al verii, o singura felie poate contine o medie de aproximativ 4 linguri de zahar. Nu este neaparat nevoie sa renunti definitiv la fructe, ci doar sa le alegi pe cele cu un continut mai scazut de zahar, cum ar fi fructele de padure.
 
Fa-ti dus cu apa rece. Bineinteles ca nu vorbim despre un dus cu apa complet rece, insa este recomandat sa incerci sa schimbi temperatura intr-una mai slaba pana ajunge la o valoare suportabila. Organismul, daca va lua contact direct cu o apa mai rece, va lupta mai mult sa arda caloriile, tocmai pentru a-si mentine o temperatura constanta a corpului. S-au facut cunoscute ipoteze cum ca, in timpul unui dus cu apa rece poti arde cateva sute de calorii, in functie de durata acestuia, dar si de temperatura apei. 
 
Bea multa apa. Este indicat un consum ridicat de lichide, insa doar acelea care nu contin zahar. Spre exemplu, consumul de sucuri garbogazoase nu este deloc recomandat deoarece un singur pahar de suc poate avea acelasi numar de calorii precum un baton de ciocolata. Consuma cat mai multa apa plata pe durata intregii zile, pentru a evita deshidratarea si pentru a sta cat mai departe de calorii.  Mai mult de atat, un consum ridicat de lichide te poate ajuta sa ai o digestie sanatoasa  si sa fii plin de energie toata ziua.
 
Foloseste creme corporale anti celulitice. Cremele special create pentru indepartarea celulitei sunt ideale pentru folosire pe timpul verii. Te ajuta sa accelerezi procesul de ardere a grasimilor, reducand vizibl aspectul cojii de portocala si lasand pielea mult mai ferma. Crema anti-celulitica te poate ajuta sa iti imbunatatesti aspectul coapselor si soldurilor in scurt timp. Asadar, nu uita sa pui o crema anti-celulitica in trusa ta de frumusete zilnica. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0