Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa slabesti sanatos in 4 zile: dieta cu lapte si banane

de Ana-Maria Tudor la 2014-09-18
Cum sa slabesti sanatos in 4 zile: dieta cu lapte si banane
Te pregatesti pentru un eveniment important si iti doresti sa pierzi cateva kilogram rapid, dar fara sa faci prea mult efort, fara cheltui prea multi bani si fara sa te infometezi?


Iti prezentam dieta minune, care nu presupune niciun buget suplimentar si nici nu te va tine nemancata tot restul zilei!

Dieta cu lapte si banane te ajuta sa scapi in numai 4 zile de kilogramele nedorite, care nu iti permit sa porti rochia preferata pentru un eveniment pe care l-ai asteptat tot restul anului!

Consuma 2-3 banane pe zi si un pahar de lapte si scapa de burtica! Vei arata perfect intr-o rochie rosie mulata, care te va aduce in centrul atentiei la cea mai tare petrecere din acest an!

In afara de cele 2-3 banane si de un pahar de lapte, poti sa consumi si salate (doar din legume) sau carne slaba de peste, pui sau curcan. Ideea este sa nu depasesti totusi 1.000 de calorii pe zi!

Va spunem pe cuvant, dieta cu lapte si banane face minuni! Asta pentru ca bananele ajuta la eliminarea toxinelor din corp si confera in acelasi timp si satietate, te ajuta sa nu ti se faca foame repede, in ciuda faptului ca mananci putin.

In plus, laptele degresat este important, deoarece contine calciu si proteine, necesare devoltarii sistemului osos si musculaturii.

In cazul in care esti obisnuita sa consumi un numar mare de calorii zilnic, trebuie sa stii ca s-ar putea sa te simti putin slabita si sa te concentrezi ai greu din cauza dietei cu lapte si banane. Evita sa apelezi la aceasta dieta pe perioada menstruatiei!

Nu incerca sa tii dieta pe termen lung! O poti repeta o data pe luna, iar in afara dietei incearca sa mananci sanatos, fara zaharuri si grasimi si fara mese dupa 6 seara!

Succes!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta sanatoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta rapida

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0