Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te imbraci la o nunta: modele de rochii care sa te inspire

de Sunt Fericita la 2017-07-10
Cum sa te imbraci la o nunta: modele de rochii care sa te inspire
A te imbraca corect la o nunta reprezinta o adevarata bataie de cap chiar si pentru cele mai informate doamne in domeniul vestimentar. Indiferent, cat de bine ai cunoaste trend-urile, invitatia la o nunta poate reprezenta o presiune pentru garderoba oricui. Cand onorezi astfel de invitatii, exista asteptari personale fata de propria imagine, intervine comparatia cu ceilalti participanti, eticheta sociala, dar si factori precum contextul, locul de desfasurare, varsta, silueta si chiar vreme.


Desi la nuntile din Romania multe dintre noi alegemm sa purtam rochii lungi si fluide, sa stiti ca acestea nu reprezinta singura optiune.

„Cele mai recomandate rochii sunt cele din voal din matase, din tafta, cu aplicatii bogate din broderie sau din materiale extragavante, precum cele pictate manual”, spune Alina Filip, designer al brandului romanesc de rochii de mireasa si de seara Athena Philip.
Totodata, fiti atente la transparente, la lenjeria intima pe care o purtati, la modul in care se comporta tesatura (daca se sifoneaza usor sau nu) si la lungime: rochia trebuie neaparat ajustata corespunzator, in asa fel incat sa nu fie nici prea lunga, nici prea scurta. Acordati o mare atentie accesoriilor (fara bijuterii prea incarcate daca rochia are un print sau broderie, neaparat purtati sandale si optati pentru un plic adecvat).
Rochiile de cocktail sunt si ele foarte potrivite la nunti. Optati totusi pentru cele cu lungime midi si croieli aticipice: umeri dezgoliti, spate gol, croiala pe un umar. Rochiile scurte pot fi o varianta, daca aveti picioare foarte frumoase si pot fi purtate cu un sacou, in cazul in care mergeti la cununia civila si aveti nevoie de a doua tinuta.
O alta varianta foarte potrivita pentru nunta este salopeta. Daca aceasta este aleasa potrivit, ea va poate alungi si subtia silueta ca prin magie, insa daca este mai scurta decat va trebuie sau prea stramta va arata total nepotrivit! Si in cazul salopetelor sunt recomandate sandalele cu toc inalt, iar daca salopeta aleasa este foarte simpla sau dintr-o culoare uni, intensa, tinuta poate fi accesorizata mai incarcat.
In privinta culorilor sunt recomandate cele vibrante, puternice, bine adaptate nuantei pielii si parului, chiar si nuantele metalizate (cu atentie insa la materialele prea stralucitoare, ce pot da o nota de kitsch). Este un prilej de bucurie, de celebrare a dragostei, asa ca tonurile neutre de bej si gri pot fi evitate la o nunta vara. In schimb, pot fi adoptate cu toata increderea nuntele pastelate, dulci si romantice, in special daca la nunta aveti rolul de domnisoara de onoare! Atentie insa: trebuie sa va informati daca nunta la care participati are vreo tematica sau coloristica impusa de miri si organizatori!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rochii de seara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rochii elegante

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0