Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te imprietenesti cu trezitul de dimineata

Cum sa te imprietenesti cu trezitul de dimineata
Cele mai multe dintre noi se incadreaza in tiparul de munca 9 dimineata – 5 dupa-amiaza. Dar ce te faci cand nu-ti place deloc sa te trezesti dis-de-dimineata? Iti spun un secret: se poate sa te autoeduci pentru a nu te mai speria de rasaritul soarelui.


1. Planifica inainte. Mergi la culcare in fiecare seara dupa ce te-ai asigurat ca necesarul pentru debutul de zi este pregatit: stii ce-o sa mananci la micul dejun, ai cafeaua pe dulap, geanta este la usa. Chiar daca dormi in plus cateva minute, nu va trebuie sa rastorni casa sa gasesti perechea de cereci portivita si pantofii cu toc de 5, caci ai o zi lunga in fata. 
2. Despacheteaza si apoi impacheteaza totul la loc. Daca, de exemplu, mergi in fiecare dimineata la piscina sau la yoga, scoate schimbul de haine folosit si inlocuieste-l de cu seara cu unul proaspat. Iesi din hainele de lucru si pune in cuier un umeras cu cele de maine. Sa scapi de grija lor, nu de alta. 
3. Respecta o anume rutina. In fiecare dimineata: dus, umple ibricul cu apa si pune-l pe foc, ia-ti vitaminele, imbraca-te, pune cafea in apa, mananca, pune pranzul in geanta, pantofii in picioare si gata. 
4. Nu-ti pierde concentrarea. Opreste alarma si poti scna mail-urile primite, dar nu le raspunde decat atunci cand ajungi la birou. Nu-ti deschide laptop-ul sau televizorul, caci pierzi timp pretios. Un minute se va transforma sigur in vreo 30. 
5. Nu fi excesiv de vanitoasa. Nu vei avea timp sa stai o gramada in fata oglinzii. Nu-ti poti schimba outfit-ul. Nu ai timp sa-ti usuci parul, mai ales daca ai un par lung si cret. Nu trebuie sa-ti schimbi parerea despre tine daca nu ai vreme de machiaj sau daca trebuie sa-ti prinzi parul in coada.
6. Nu fi prea dura cu tine. In unele zile, cand suna ceasul, poti alege sa amani trezirea. In alte zile, te prinde vreo raceala saua apare vreo altfel de urgenta. Repeta-ti ca maine va fi mai bine.
Asa-i ca ai mai multa incredere acum ca vei putea deveni din pahare de noapte o iubitoare a rasariturilor?
 
 sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rasarit

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0