Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te simti bine in cabina de proba

Cum sa te simti bine in cabina de proba
Fiecare dintre noi are propriile insecuritati. Este destul de greu sa intri cu incredere in cabina de proba si sa nu te temi de dezamagirea pe care o vei avea in fata oglinzii, cand suntem vesnic bombardate cu standarde de frumusete greu de atins promovate asiduu de media.


Noi femeile ne simtim „datoare” fata de societate sa aratam intr-un anume fel. Incercam din rasputeri sa mancam mai sanatos, sa facem mai mult sport, pentru a nu mai avea nemultumiri legate de propria imagine. Nu vom ajunge niciodata acolo unde societatea m-a convins ca trebuie sa ajungem, dar putem sa atingem un punct unde sa fim fericite.
Secretul este ca, atunci cand probam haine, sa invatam sa „lucram” cu ce avem si sa recladim dragostea fata de trupul nostru, odata cu increderea de sine. Pasul unu? Nu-ti ascunde corpul. Imbratiseaza-l regandind alegerile vestimentare.
Increderea in sine in cabina de proba 
Cele mai importante articole pe care le iei in cabina de proba sunt cele pe care le porti deja sub haine. Este deci important sa ai un sutien potrivit si lenjerie modelatoare comoda care sa atenueze pliurile si sa-ti asigure o silueta conturata atunci cand probezi haine noi. de fapt, un sutien de marimea potrivita poate sa te arate instantaneu mai supla, ceea ce te va face imediat mai fericita.
Marimea de pe eticheta este orientativa
Multe femei se tem de cabina de proba, detestand momentul in care isi vor alege marimea la pantalon, de exemplu. Frustrarea nu vine neaparat din cauza unei imagine de sine negative, ci a faptului ca trebuie sa cauti mereu o marime care sa-ti vina. Marimile difera de la un brand la altul: aici porti 10, dincolo 8. Nu uita asta cand te duci sa probezi ceva, pentru a nu te deprima. Marimea reala nu conteaza cu adevarat, atat vreme cat ceea ce porti iti complimenteaza silueta.
Experimenteaza pentru a minimiza defectele
Cu cat folosim mai mult material pentru a ne ascunde, cu atat aratam mai mari decat suntem in realitate. Inainte sa intri in cabina de proba, alege haine care iti asigura forma si structura, caci te vor complimenta infinit mai mult decat cele care atarna, ascunzand forma corpului. Un blazer structurat care are accentuata linia taliei te subtiaza instantaneu.
Alege anumite culori si imprimeuri care camufleaza imperfectiunile. Este astfel posibil sa minimizezi zonele spre care nu vrei sa se indrepte atentia. Daca ramai blocata pe negru, gri, bleumarin, e normal sa fii deprimata cand intri in cabina de proba. 
Pune accent pe accesorii
Definirea taliei este cel mai tare truc de styling, caci iti creeaza o forma echilibrata a corpului, atrage atentia spre talie si te slabeste imediat cu doua kilograme. Cand te uiti in oglinda, iti vezi trupul altfel. Si asta schimba totul. 
Trebuie sa ai in vedere colierele statement, pantofii ultra-fashion, orice te face sa te simti speciala. Curaj!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre shopping

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0