Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te vindeci, sa slabesti si sa nu te mai imbolnavesti?

de Sunt Fericita la 2015-06-30
Cum sa te vindeci, sa slabesti si sa nu te mai imbolnavesti?
3 lucruri vrem si in 2015, doar ca de data aceasta chiar avem de gand sa reusim: vrem sa ne vindecam de orice boala ne-ar da batai de cap. Vrem sa slabim si vrem sa nu ne mai imbolnavim.


Echilibrul tau alcalin: Singurul lucru important pe care il poti face pentru tine. Cum reusesti sa obtii un echilibru alcalin in organismul tau, fara sa folosesti pastile, bicarbonat si alte balarii?

Mananci sanatos, in combinatiile prezentate de specialisti. In mare, inveti care este matricea dietei alcaline. Dupa ce o intelegi, o sa fii in stare sa mergi la magazin si sa pui in cosul de cumparaturi doar acele alimente care:

- te scapa de boli numeroase! Le vei cunoaste in ghidul expertilor.
- te scapa de balonare. Poti sa porti in curand pantalonii din facultate si sa iti cumperi o curea noua sau sa dai gauri curelei vechi!
- iti da cadou cea mai buna dispozitie de pana acum. Pentru ca un corp sanatos nu poate sa fie astfel daca mintea nu este sanatoasa. Nu exista minte sanatoasa fara corp sanatos si invers. Se trag una pe cealalta.

4 sfaturi pentru a incepe o dieta pH alcalina pentru a-ti restabili sanatatea si starea de bine

Pasii concreti pe care ii ai de parcurs ca sa te alcalinizezi

Apa noastra cea de toate zilele. Ce fel de apa trebuie sa bei?

Cum sa castigi batalia cu virusii si bacteriile


Cat crezi ca valoreaza aceste informatii? Cat ai fi dispus sa platesti ca sa afli, odata pentru totdeauna, cum arata sanatatea adevarata, cum sa economisesti bani cu medicamentele, cum sa nu te mai imbolnavesti, cum sa scapi de bolile costisitoare si enervante?

Cat crezi ca merita sanatatea ta? Ai da 100 de lei pentru un ghid care sa iti explice totul? Ai da 200 de lei? Sau te bazezi ca informatie este suficienta pe internet, gratuit?

Daca informatia ar fi corecta, cu totii am fi sanatosi tun. Dar la mijloc sunt lucruri mai complexe.

Aflati mai multe detalii despre ghidul pe CD Dieta alcalina pentru un stil de viata sanatos – Cum sa capeti energie, sa slabesti natural si sa nu te mai imbolnavesti.

Costa cat echivalentul a cateva cutii de pastile si a unei mese la fast-food. Interesanta perspectiva, nu-i asa? Ti-o fac cadou, sa o adaptezi la tot ce cumperi in aceasta viata!


 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta alcalina

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0