Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti faci petrecerea de neratat vara asta

de Sunt Fericita la 2018-06-29
Cum sa-ti faci petrecerea de neratat vara asta
Ce inseamna vara pentru tine? Mare, vacanta, libertate, petreceri? Da, multe petreceri, cu siguranta, la care sa dansezi pana in miez de noapte, sa-ti revezi prietenii de care n-ai avut timp peste an, sa-ti afisezi noile achizitii vestimentare si pielea bronzata si sa te simti pur si simplu fericit.


Totusi, daca esti in tabara celor care trebuie sa organizeze petrecerea, adauga in sirul sentimentelor de mai sus si ceva presiune si emotii. Nu prea multe, insa: exista cateva trucuri simple care aduc efect sigur si transforma petrecerea ta intr-un eveniment de neratat, despre care invitatii vor vorbi mult timp de acum inainte.

Un loc magnetic

Primul pas: alege un loc de desfasurare a petrecerii care sa se potriveasca perfect cu tema si/sau ocazia ei si sa-i distreze pe invitati. Poate o piscina? Un parc de distractii? O gradina? Pe scurt, un spatiu care sa le permita oamenilor sa faca lucruri in plus fata de clasicele vorbit, mancat, baut, sa fie dinamici si chiar sa descopere un loc pe care nu l-au mai vazut pana acum.

Invitatii memorabile

Stii tu, genul pe care oamenii o pozeaza ca sa posteze despre ea pe Facebook si Instagram, o invitatie care sa ii provoace si care sa fie mult mai mult decat un simplu obiect utilitar. Din nou, e important sa adaptezi la tema evenimentului felul in care arata invitatia, si tonul in care e scris textul din ea. De exemplu, pentru o petrecere de vara poate incerci o invitatie in forma de inghetata. Sau, pentru o petrecere de seara, una in forma de ochelari de dormit. Fii creativ si amuzant, e intotdeauna memorabil! Dar ai grija sa nu uiti sa incluzi informatiile de baza: ziua, ora, locul, ocazia/tema, dress code-ul.

O coloana sonora

Muzica din jur influenteaza de multe ori felul in care te simti si atmosfera evenimentului, chiar daca s-ar putea sa nu-ti dai seama. Iar o formatie live, care sa comunice cu invitatii, este o varianta de luat in calcul. Orice ai alege, insa, adaptarea muzicii la specificul petrecerii este din nou cheia. Si ai grija mereu ca volumul sunetului sa nu fie asurzitor - nu sufoca eventualele conversatii, permite oamenilor sa faca si altceva daca nu isi doresc sa asiste la concert neaparat.

Fa evenimentul sa infloreasca

Studiile arata ca oamenii se simt intotdeauna mai confortabil si mai relaxati daca sunt inconjurati de natura si/sau materiale naturale. Iar pentru ca vorbim despre o petrecere care se desfasoara vara, ai mai multe sanse sa poti bifa usor acest aspect. Pluseaza, totusi, si ocupa-te de decorarea evenimentelor cu flori. Sa fie usoare, colorate, nu foarte pretentioase si rezistente la caldura. Ia in considerare si faptul ca s-ar putea sa fie nevoile sa le pulverizezi cu apa ocazional, pe parcursul petrecerii.

Marcheaza evenimentul

Incepe evenimentul cu dreptul si fa invitatii sa se simta ca niste vedete cand ajung la petrecerea ta. Poate nu neaparat cu un covor rosu, dar niste steaguri personalizate de la HeadPrint s-ar potrivi foarte bine si le-ar da oamenilor ocazia sa iti popularizeze evenimentul si pe platformele de social media. Steagurile din poliester 100% au culori foarte vii si sunt rezistente la orice conditii meteo - chiar si la razele UV - asa ca le poti aseza fara grija si la exterior. Poti adapta si forma steagului, si dimensiunea lui, in functie de nevoile evenimentului tau, iar greutatea lor este mica, asa ca va fi simplu sa le muti daca ti se pare mai potrivit un alt loc. In plus, optiunile de montare, din care poti alege, de asemenea, asigura stabilitate steagurilor, deci nu va mai fi nevoie de sprijin suplimentar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre printuri

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0