Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti faci propriile decoratiuni de Craciun cu materiale de pictura

de Sunt Fericita la 2017-12-12
Cum sa-ti faci propriile decoratiuni de Craciun cu materiale de pictura
Din cele mai vechi timpuri pare ca pictura a fost apreciata mai mult pe panza. Astazi insa, pictura este prezenta pe o gama ampla de obiecte, unele mai uimitoare decat celelalte. Cu cateva sabloane, pensule de calitate si idei, oricine se poate transforma intr-un veritabil Picasso al erei moderne.


Pictura este o indeletnicire nobila nascuta din creatie si dedicare. Pentru a putea realiza anumite articole pictate este nevoie de multa indemanare, de pasiune si mai ales de materiale de pictura calitative, care sa te ajute pe parcursul procesului. Pictura se potriveste majoritatii obiectelor si materialelor si poate conferi un alt aspect acestora, deosebit si unic, potrivit oricaror gusturi.

Globurile de Craciun pictate sunt o adevarata moda in ultimii ani. Trebuie sa recunoastem ca aceste globuri sau decoratiuni de sarbatori chiar au un aspect deosebit, mai ales daca materialele folosite sunt de calitate si pe cat posibil, cat mai naturale. Pictura pe lemn sau pe sticla ocupa o pondere semnificativa in randul preferintelor utilizatorilor si tocmai de aceea domeniul pare sa fie intr-o continua expansiune. Fireste, pentru a realiza o astfel de gama de produse este necesar a fi folosite materiale de pictura de calitate, mai ales daca artizanul este incepator. O pensula buna te va ajuta sa trasezi linii de vopsea cu precizie, fara sa lase urme care ar putea strica aspectul produsului finit. De asemenea, o vopsea de calitate, cu putere mare de acoperire, te va ajuta sa folosesti mai putina vopsea decat in cazul in care aceasta ar fi mai slaba, mai diluata, cu putere mai mica de acoperire.


Anul acesta poti picta tricouri cu mesaje amuzante sau articole vestimentare inedite! Acum este mai simplu ca oricand sa iti transpui ideile in practica, deoarece vei avea nevoie doar de cateva materiale pentru pictura si niste sabloane pentru cazul in care te gandesti ca e mai bine sa ai o masura de acoperire. Atat sabloanele cat si materialele pentru pictura le poti gasi in magazine specializate, astfel incat tu va trebui sa te gandesti doar la imaginile inedite pe care le vei desena. Iti vor mai fi necesare de asemenea si tricourile sau articolele vestimentare pe care vei dori sa le pictezi, insa si acestea pot fi gasite cu usurinta.


Poti darui amintiri pictate, adaptate oricarei categorii de varsta. Cutiile pentru ceasuri, cutiile pentru chei, tavile pentru mot sau cele pentru pastrarea amintirilor, acestea sunt doar cateva idei pe care le poti pune in practica. Procesul va implica insa achizitionarea unor materiale pentru pictura speciale pentru substratul folosit si multa imaginatie in crearea produselor. In mod cert, o cutie pentru bijuterii, spre exemplu, va capata un alt aspect daca o vei picta cu diverse modele cat mai feminine, asa cum si o cutie pentru ceasuri barbatesti va fi mult mai atragatoare in urma acestui proces.


Pictura nu este un lucru simplu, insa in acelasi timp, perseverand, se pot atinge rezultate remarcabile. Este important sa te documentezi putin inainte de a face orice pas, pentru ca succesul tau va depinde de acest lucru. Nu ezita sa ceri ajutorul artizanilor care realizeaza aceste tipuri de lucrari si nu uita ca internetul este o sursa nesecata de informatii.


Nu uita sa cumperi materiale de calitate, deoarece reusita ta se va vedea si in acest lucru. De multe ori, materialele de calitate pot eficientiza timpul de lucru, sunt mai estetice si in plus sunt o carte de vizita impecabila pentru serviciile tale, daca te vei gandi vreodata sa lucrezi intr-un mod profesionist. Vei vedea ca de fapt calitatea unui produs finit are la baza grija fata de produsele initiale folosite, a caror conlucrare duce la adevarat perfectiune.  


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pictura

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0