Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa tii dieta fara sa-ti urasti viata

Cum sa tii dieta fara sa-ti urasti viata
Care este mai rapid mod de a-ti sabota noua dieta? Trebuie sa faci ceva cu senzatia ca esti total vaduvita de tot ce e bun pe lumea asta. In loc sa innebunesti, incearca aceste trucuri mici care sa-ti dea senzatia ca trisezi un pic.


1. Mananca cina de pe o farfurie de salata, nu de pe o farfurie normala. Nu vei mai avea loc sa pui tot ce vrei acolo, plus ca o farfurie incarcata iti pacaleste creierul ca mananci mult, mult. 
2. Uita-te pe meniul online al restaurantului, inainte de a iesi in oras. Daca stii deja ce iei, nu va mai trebui sa te uiti in meniu si nu te vei mai simti tentata sa iei cartofi prajiti din impuls.
3. Din moment ce majoritatea restaurantelor servesc portii uriase, cere, de la bun inceput, o cutie in care sa pui jumatate din portie. Te vei salva astfel de la amanca in exces, ca si-asa mancarea este in farfurie, dar vei avea ce manca si a doua zi la pranz.
4. Scrie intr-un carnetel tot ce vei manca in cursul unei saptamani. Asa vei constientiza cate prostii bagi in gura fara a te gandi si vei putea sa elimini mai usor partile inutile, cum ar fi a treia ceasca de cafea din cursul zilei sau bolul de cereale fix inainte de culcare.
5. Cand iesi sa bei ceva, renunta la al doilea pahar de alcool si alege apa minerala cu lamaie. Zero calorii. 
6. Nu-ti mai lua cafea cu frisca, ci cu spuma de lapte. Te scutesti de 100 de calorii.
7. Plimba-te in jurul cladirii dupa ce iesi de la serviciu. Chiar si 10 minute de sport sunt suficiente sa-ti puna sangele in miscare si poate scapi de dorinta de a manca ceva dulce, dulce.
8. Bea un pahar de apa inainte de pranz si cina. Vei fi mai hidratata (ceea ce scade senzatia de foame), dar vei lasa si mai putin loc in stomac cand vei manca.
9. Nu manca in portii uriase. Da, pieptul de pui nu are multe calorii, dar, daca mananci cinci portii, nu vei slabi. Exemple: bucata de pui trebuie sa aiba marimea unei carti de joc, branza sa fie cat trei zaruri mai maricele, bucata de paine cat o caseta etc.
10. Cand intri intr-un erstaurant, nu fi prea curioasa. Majoritatea poftelor apar dupa ce am tras cu ochiul in farfuriile altora. Mai bine concentreaza-te pe o conversatie spumoasa cu partenerul tau.
11. Tine un mar in geanta. Fructele bogate in fibre iti consuma timp al mestecat si te fac si sa te simti satula. Ce-ai vrea mai mult de la o gustare?
12. Dormi cel putin opt ore pe noapte. In cele opt ore nu vei manca, dar iti vei si lasa organismul sa se odihneasca, sa se recupereze.
13. Tine in frigider iaurt pentru desert. Daca ai pofta de inghetata, mananca iaurt. Daca ai pofta de tort, mananca iaurt.
14. Spala-te pe dinti imediat dupa cina. Aroma mentolata a pastei alunga amintirea gustului unei bombe calorice nocturne.
15. Nu mai sta pe Pinterest cand esti la birou. Pe bune! Cand vezi toata ziua briose frumos colorate, vei iesi de la birou si-ti vei cumpara, ce crezi, briose. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pofte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mancare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0