Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa transformi pasiunea pentru obiecte handmade in afacere de succes

de Alina Ilie la 2018-03-01
Cum sa transformi pasiunea pentru obiecte handmade in afacere de succes
In ultimii ani, tendintele sunt indreptate catre obiectele handmade. Daca vrei sa incepi o mica afacere la domiciliu pentru a-ti suplimenta veniturile dar nu stii ce sa alegi avem pentru tine ideea potrivita: produsele handmade. Bijuterii, genti, manusi, berete, toate pot constitui o solutie pentru personalizarea si celei mai banale tinute.


O afacere cu produse handmade poate constitui un mod eficient de a-ti suplimenta veniturile, iar accesoriile sunt potrivite pentru orice tinuta! Fie ca va doriti un obiect realizat exact pe gustul dumneavoastra, fie ca vreti sa-i bucurati pe ceilalti, conceptul handmade inseamna o activitate placuta, relaxanta si linistitoare, un “loc” in care va puteti retrage si exprima in voie.

Puteti realiza nenumarate obiecte handmade pentru a va infrumuseta si colora viata. O multime de idei, metode si forme se nasc zi de zi, materializandu-se in creatii clasice sau de avangarda.

In ghidul practic "Produsele handmade - cea mai profitabila afacere la domiciliu" iti oferim informatii despre cum poti transforma pasiunea ta in afacere profitabila.

Afacere handmade: ce produse puteti realiza


Bijuterii din pietre pretioase sau semipretioase

Bijuterii handmadeAnul acesta bijuteriile sunt feminine, indraznete si masive. Alaturi de modelele clasice, sunt tot mai des intalnite si apreciate cele cu design modern.

Spre exemplu, se poarta coliere din metale, innobilate cu detalii fine si pietre pretioase sau semipretioase. Se poarta bratarile late, zalele mari, pandantive de inspiratie egipteana sau marina precum si indragitii cercei candelabru de inspiratie orientala. In voga sunt si diafanele accesorii textile presarate cu margelute sau cristale Swarovski. Toate aceste tipuri de bijuterii le veti regasi in trei povesti adevarate de afaceri.

Podoabe si accesorii din materiale textile

Toate tipurile de bijuterii de la cercei pana la bratari si inele se pot confectiona si din materiale textile sau se pot croseta/tricota. De asemenea, din diverse materiale textile, designerii si artizanii contemporani realizeaza nenumarate alte produse: berete, palarii, bentite, fundite, manusi, fulare, centuri, gentute etc. Aceste podoabe sunt de mare efect si foarte cautate de toate categoriile de cliente.

Astfel, un colier crosetat sau unul imbinat din flori pastelate de matase fina cu cristale Swarowski, o bentita din catifea si dantela sau o bratara din tafta sunt elemente originale si extrem de atractive.

Genti, curele si portofele

Originale, la moda, vesele si atractive, sunt accesoriile feminine de care avem neaparata nevoie. Nu putem pleca de acasa, nu-i asa, fara poseta in care sa ne tinem lucrurile utile dar si inutile care se aduna invariabil in geanta unei femei.

Daca doriti sa va incercati norocul si imaginatia confectionand aceste tipuri de accesorii, aflati ca exista cateva secrete. In primul rand alegerea firelor. In functie de textura pe care o doriti, puteti alege intre fibre de origine animala, vegetala sau sintetica.

Cutii pentru cadouri

Mai mici sau mai mari, cu forme diverse, elementele de quilling in culori vii pot infrumuseta orice cutie.
Cutiile pot fi din carton, furnir sau din alt material ce poate fi imbracat in hartie. Se pot folosi panglici sau margele, insa este esential a nu se incarca prea mult cu decoratii pentru a nu deforma estetica.

Afacere handmade - cat puteti castiga


Veniturile depind foarte mult de implicarea dumneavoastra in afacere. Un produs handmade lucrat cu placere se vede, se simte si atrage ca un magnet.

Puteti porni pe acest drum cu o suma foarte mica, din care sa va asigurati doar materia prima, cateva instrumente de lucru si materialele informative. Toate acestea ar putea costa doar 150-200 lei. Venitul obtinut il puteti reinvesti pentru a castiga experienta si notorietate.

Cautati sa participati la targurile de profil unde taxa de participare poate porni de la 200 de lei si poate ajunte pana la 500 lei daca optati pentru un stand. Taxa variaza si in functie de durata targului, spatiu, precum si de amplasarea acestuia (parc, piata, mall etc.).

Ghidul Practic care te invata cum sa-ti demarezi afacerea cu obiecte handmade se poate comanda aici >>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre accesorii handmade

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0