Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum stii cand e vremea sa incepi o noua relatie?

Cum stii cand e vremea sa incepi o noua relatie?
Multi oameni aleg sa fie singuri dupa ce au trecut prin relatii dezastruoase sau prin perioade de pauze in care s-au axat pe dezvoltarea personala. Oricum ar fi, la un moment dat, singuratatea sau dorinta de a impartasi experiente de viata cu un om apropiat, parca ii atrage din nou spre jocul intalnirilor. Insa de unde putem stii ca a venit acel moment in care suntem pregatiti pentru o noua relatie si cum trebuie sa ne pregatim sufleteste pentru asta?


Inainte de a intra intr-o relatie, asigura-te ca nu mai esti afectata in nici un fel de fosta relatie. Iti poti da seama ca ai trecut mai departe daca nu mai ai poze cu fostul pe noptiera sau ascunse prin sertare, ca nu mai ai folderul cu pozele voastre in computer (stocheaza-le eventual undeva pe un card de memorie sau un dvd), ca nu ii mai verifici de 10 ori pe zi statusul de Facebook. Daca nu esti pregatita si simti ca fostul tau iubit inca iti mai acapareaza gandurile, atunci nu te aventura intr-o noua relatie - nu este cinstit in primul rand pentru cel care-ti va sta alaturi, dar nici pentru tine.
Tu si viitorul tau iubit ar trebui sa comunicati foarte bine. Comunicarea este o parte vitala a oricarei relatii; trebuie sa puteti a fiti onesti unul cu altul, deschisi si sa va respectati opiniile.
Ia lucrurile incet, observa cum evolueaza relatia de pe o zi pe alta. Nu te gandi ca daca acest barbat pe care il iubesti acum te trateaza mai bine decat fostul, e cazul sa si faci copii cu el sau sa va casatoriti. Lasa sa treaca o perioada buna de timp pana cand sa faci acesti pasi importanti.
Este important sa nu uiti ca la inceput orice relatie pare un lucru nou de care simti ca nu te vei plictisi niciodata; viata pare extraordinara la inceputul unei relatii si vei fi tentata sa fii mai nesabuita cu sentimentele tale. Nu e rau sa fii fericita, insa accepta ca lucrurile se pot schimba in timp. Nu-ti uita prietenii si nu uita nici de tine si de pasiunile tale.
Nu ezita sa aduci in discutie orice lucru care ti se pare in neregula in relatie. Toate relatiile au probleme, iar ignorarea lor nu va duce la nici o rezolvare.
Fii tu insati! Indiferent cat de tentant ar fi sa joci rolul partenerei ideale, tu esti tu si nu trebuie sa accepti lucruri care nu iti stau in fire. Cel care se va indragosti de tine, te va iubi asa cum esti, fara sa vrea sa te schimbe.
Elibereaza-te de temeri. Daca fostul partener te-a ranit, nu inseamna ca viitorul va face la fel. Oamenii nu sunt identici, asa ca mai intai vindeca-ti vechile rani.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.38 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fostul

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre noua

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0