Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum te ajuta ceaiul de trei frati patati sa scapi de acnee

de Viorica Ghinea la 2019-12-16
Cum te ajuta ceaiul de trei frati patati sa scapi de acnee
Ceaiul de trei frati patati este aliatul tau in lupta dusa impotriva acneei. Infuzia preparata din aceasta planta-minune iti curata pielea ca si cum nu ai fi avut niciodata probleme cu cosurile. Iata care sunt principalele actiuni terapeutice ale ceaiului si cum se administreaza corect!


Beneficiile ceaiului de trei frati patati impotriva acneei

Printre beneficiile uimitoare pe care le ofera ceaiul de trei frati patati se numara si rezultatele bune obtinute in razboiul dus impotriva acneei, dar si in al altor boli de piele (cuperoza, eczeme, dermatita de contact si chiar celulita). Acest remediu naturist lupta cu succes chiar si impotriva unei forme mai agrave a afectiunii. Principala actiune a infuziei de trei frati patati este eliminarea toxinelor din organism. Gratie actiunii puternic detoxifianta, tratamentul naturist stimuleaza functiile rinichilor si ale ficatului inca de la primele administrari.

Ceaiul de trei frati patati nu numai ca grabeste vindecarea cosurilor aparute, ci previne si infectiile pielii, ceea ce inseamna ca tratamentul cu aceasta planta are efecte de durata. Totodata, infuzia poate fi folosita si pentru estomparea cicatricilor ramase in urma acneei, insa, pentru a te bucura de acest beneficiu, trebuie sa o aplici cu regularitate si determinare.

O cura cu ceai de trei frati patati te va ajuta sa invingi acneea, sa tii sub control sebumul si aparitia punctelor negre. Pielea ta va deveni mai curata, mai fina si va avea aspect fresh intreaga zi fara sa fii nevoita sa investesti in produse cosmetice costisitoare.

Cum se administreaza ceaiul de trei frati patati in lupta contra acneei

Dupa ce ai aflat ce beneficii incredibile are ceaiul de trei frati patati pentru piele, descopera ce presupune cura cu acest remediu naturist. Pentru tratamentul de curatare a tenului, prepara un macerat format din 3-4 lingurite de planta la un litru de apa. Lasa amestecul peste noapte, iar dimineata strecoara-l. Pune planta la fiert in 500 de ml de apa timp de 5 minute, dupa care lasa infuzia la racit. Urmatorul pas il reprezinta amestecarea celor doua lichide, infuzia si maceratul lasat peste noapte. Consuma aceasta bautura pe parcursul unei zile, de preferat intre mese. Cura dureaza 30 de zile, dupa care se face pauza si se reia atunci cand apar din nou iritatii pe piele. Totodata, poti sa folosesti acest lichid pentru aplicarea compreselor pe zonele cu probleme.

Urmeaza si tu cura cu ceai de trei frati patati impotriva acneei si rezultatele dorite nu vor intarzia sa apara.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.08 din 5 - 40 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturiste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cosuri

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0