Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum te poti lasa de fumat rapid si pentru totdeauna prin ... hipnoza

de Sunt Fericita la 2016-06-07
Cum te poti lasa de fumat rapid si pentru totdeauna prin ... hipnoza
Fumatul este una dintre cele mai nocive epidemii la ora actuala, clasandu-se pe locul doi intr-un top al cauzelor generatoare de deces, la mica distanta de bolile cardio-vasculare. In acelasi timp, un studiu realizat de Centrul de Marketing si Prognoza Sociala din Romania arata ca 7 din 10 fumatori vor sa se lase de fumat, insa 60% nu reusesc sa scape de acest viciu.


Specialistii de la Asociatia Romana de Hipnoza folosesc, de cativa ani, metode eficiente si foarte rapide prin care ii ajuta pe fumatori sa renunte la acest obicei foarte daunator pentru sanatatea lor. Secretul acestor tehnici este identificarea cauzei primordiale a stresului interior, bine intiparit in subconstientul nostru, care ne provoaca sa fumam din ce in ce mai mult, pe care mai apoi o putem descarca emotional in doar cateva minute.

"Studii de la institute prestigioase din intreaga lume arata ca autosugestionarea are o rata de succes foarte mica... ceea ce e corect, dar totusi incomplet. Intr-adevar, autosugestionarea nu ar fi eficienta cata vreme este realizata doar la nivel de minte constienta. Daca eu imi spun mereu: Ma las de fumat, ma las de fumat, ma las de fumat... dar la nivel profund, subconstient nu am accesat nevoia care ma face sa fumez, atunci nu am facut decat sa ma pacalesc si nu voi reusi sa ma las de fumat. In cel mai bun caz voi renunta pentru scurt timp dar ma voi intoarce la acest viciu destul de repede", declara Eugen Popa, presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza.

"Nevoia de a fuma are la baza o cauza emotionala. Este nevoia de a satisface o dorinta interioara necunoscuta mintii constiente. Cei mai multi oameni declara ca fumeaza pentru a se relaxa, social, din obisnuita sau din placere. Este totusi imposibil ca doar aceste 4-5 motive sa fie singurele cauze care fac ca peste 2 miliarde de oameni sa se apuce de fumat. Cauza este intotdeauna una profunda, personala, emotionala si, de cele mai multe ori, necunoscuta fumatorului", continua Eugen Popa.
           
Ca sa scapam de fumat, trebuie sa descoperim stresul interior care ne provoaca aceasta nevoie de a fuma.

In opinia specialistului, multi oameni nu reusesc sa se lase de fumat deoarece privesc acest obicei ca fiind unul de sine statator si nu ca ceea ce este de fapt cu adevarat: o reactie de auto-aparare fata de stresul interior, de angoasa, anxietate etc. "Fumatul este un rezultat, nu o cauza. Unii fumeaza pentru ca sunt nervosi, deci trebuie sa identifice cauza nervozitatii lor, altii fumeaza pentru ca se simt singuri, deci trebuie sa descopere si sa rezolve factorul care-i determina sa se simta asa", considera specialistul.

"Daca factorii de stres, care au declansat prima data acest obicei, nu au fost descoperiti si rezolvati, omul va folosi fumatul ca raspuns la orice factor de stres. In timp, factorii de stres se vor inmulti, iar fumatorului ii va fi din ce in ce mai greu sa se lase de fumat deoarece acesti stimuli nocivi ii vor ocupa tot timpul", declara Eugen Popa, presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza.
 
Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a renunta la fumat:

  -  Atunci cand simti ca vrei sa fumezi, asteapta 1 minut inainte de a face asta;
  -  Daca totusi continui cu actiunea de a fuma, extinde cat mai mult timpul pana aprinzi tigara si tragi din ea. Prelungeste fiecare gest in parte.
  -  Trage 1 fum si apoi asteapta 30-60 secunde pana il tragi pe al doilea.

Aceste metode simple sunt doar "de avarie". Adevarata eliberare consta in identificarea cauzei sau cauzelor primordiale iar acest lucru se poate realiza extrem de usor folosind tehnici cum ar fi Regresia Hipnotica, Tehnica Centru, Tehnica Resurselor Interioare.

Folosind aceste tehnici putem descoperi cauza stresului pentru ca apoi sa il eliberam si astfel, dispare si nevoia de a fuma. Mai multe detalii despre aceste metode aflati pe www.eugencpopa.ro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0