Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cumpara destept: Invata sa alegi haine de calitate

Cumpara destept: Invata sa alegi haine de calitate
Inainte sa ajungi la casa sa platesti, uita-te bine la alegerile vestimentare pe care le-ai facut. Hainele nu mai sunt ca acum doua decenii, de exemplu, adica nu mai sunt create sa reziste o vesnicie. Calitatea a scazut odata cu pretul. Daca vrei sa economisesti pe termen lung, nu strica sa ai in vedere cateva lucruri.


1. Evalueaza detaliile.
Uita-te la felul in care sunt asezate ornamentele ca nasturii, margelele si paietele. Fii atenta la calitatea detaliilor, dar si la modul in care acestea sunt atasate de haine. Paietele si margelele sunt lipite sau cusute? Daca sunt cusute, cand te vei agata de ceva, iti vei rupe si decoratiunea.
2. Verifica densitatea materialului blugilor.
Blugii sunt o categorie aparte in lumea modei. Dar, ca toate textilele, nu toti sunt la fel. Cand iti cumperi o pereche de blugi, tine-i in lumina. In functie de cata lumina trece prin material, poti afla densitatea acestuia. Cu cat densitatea este mai mare, cu atat durata de viata va fi mai lunga.
3. Verifica cusaturile.
O cusatura imperfecta nu inseamna intotdeauna o calitate indoielnica, ci faptul ca haina a fost cusuta manual. Importanta este ata: cu cat este mai subtire, cu atat mai putin durabila va fi.
4. Simte materialul.
Unele materiale fragile, cum ar fi matasea, se strica repede la purtare. Ia o bucata de material in mana si freaca-l putin in pumn. Trebuie sa se simta confortabil si moale. Totul se reduce la atingere.
5. Citeste eticheta.
Desi pare evident, multe uitma sa citim etichetele. Facem asta mai ales cand cumparam online sau cand produsul ne aminteste de un pulover de casmir sau de o esarfa de matase. Cu toate acestea, poti fi pacalita. Daca platesti ca pentru casmir, asigura-te ca asta si primesti.
6. Verifica materialul suplimentar inclus in produs.
Daca investesti intr-un produs de calitate, vei vrea sa-l porti mai multi ani. Pentru a veni in intampinarea schimbarii stilurilor si a greutatii corporale, cauta articolele care au un pic de material in plus. De exemplu, tivul sa fie suficient de mare pentru a scoate de acolo material pentru largire sau pentru o lungime mai mare.
7. Nu pierde din vedere investitia de timp.
Poti sa-ti dai usor seama daca designer-ul si-a batut sau nu capul cu piesa pe care o ai in mana. Totul sta in detalii: un imprimeu frumos, o impletitura, un buzunar puse in locuri mai putin vizibile arata grija in procesul de productie.
8. Pastreaza „cadourile”.
Pastreaza nasturii si paietele pe care le primesti odata cu hainele. Asa nu vei mai alerga panicata sa cauti ceva ce se potriveste.

Sursa foto: www.sxc.hu
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cumparaturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre investitii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0