Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cupluri fericite - ce nu fac pentru a-si pastra linistea in cuplu

de Camelia Diaconu la 2018-08-01
Cupluri fericite - ce nu fac pentru a-si pastra linistea in cuplu
Vezi tot mai greu cupluri fericite in realitate, in ciuda fotografiilor grandioase de pe retelele de socializare. Lipsa comunicarii eficiente ii aduce in pragul unei relatii esuate pe care, de multe ori, nu si-o constientizeaza. Insa, exista si cupluri cu adevarat fericite care renunta la orice efecte negative care pot dauna si pot strica linistea din cuplu. Cum reusesc? Iata ce nu fac niciodata!


Daca iti doresti o relatie stabila, linistita si fara certuri, atunci trebuie sa te asiguri ca esti pregatit sa renunti la lucrurile care dauneaza. Din pacate, sunt multe si tot mai putini oameni stiu ca trebuie sa se fereasca de ele. Partenerii din relatiile fericite nu fac niciodata asta:
 
Nu isi jignesc partenerul in mediul online. A devenit o moda sa iti afisezi viata personala pe Facebook ori pe Instagram, ba mai mult, la prima cearta sa iti denigrezi partenerul de viata. Ei bine, relatiile care dureaza si in care ambii parteneri sunt fericiti, nu fac niciodata asta. Bineinteles, exista si in cazul lor discutii in condtradictoriu sau certuri, insa, nu expun public motivele. 
 
Lasa tehnologia de-o parte si se bucura de timpul petrecut impreuna. Chiar daca mediile online de socializare tenteaza pe oricine, pentru o relatie sanatoasa est eimportant sa stii cand sa te opresti. Nu este tocmai indicat sa vii acasa si sa stai numai cu telefonul sau laptop-ul in mana sau cu ochii in televizor. Cuplurile care isi doresc fericirea dincolo de orice mijloace, nu stau sa isi verifice profilul de Instagram din 10 in 10 minute si nici nu isi doresc sa faca o poza doar pentru a o posta. Se bucura de orice moment impreuna si isi creaza amintiri vizuale.
 
Nu pun cariera pe primul loc. Bineinteles ca, pentru un confort financiar, ambii parteneri au un job stabil care le asigura un trai decent, insa, dincolo de asta, nici unul dintre parteneri nu isi sacrifice intreaga viata doar pentru cariera. Viata profesionala, cat si viata personala trebuie sa se impace intr-un mod cat mai aromonios. Cuplurile fericite incearca sa isi seteze prioritatile de asa natura incat sa se asigure ca mai au timp si pentru ei, seara cand ajung acasa.
 
Nu se pedepsesc. Bun, s-au certat iar acum trebuie sa stea suparati zile in sir pentru a-si demonstra orgoliul. Nu, asta nu este tocmai solutia indicata. Nu este o metoda sa iti pedepsesti partenerul, tocmai pentru a-l face sa isi recunoasca vina. Chiar daca incep o discutie in contradictoriu, cuplurile stiu cand sa o opreasca pentru a nu degenera.
 
Nu renunta. O mica cearta nu trebuie sa te faca sa spui gata. Orice relatie trece prin clipe dificile, momente mai grele, care ii pun la incercare pe parteneri, insa, dincolo de asta, cel mai important este faptul ca nu renunta. Daca sunt siguri ca partenerul este sufletul pereche, vor trece prin orice greutate impreuna si se vor asigura ca raman impreuna.
 
Iarta intotdeauna. Daca vrei o relatie fericita, atunci invata sa ierti, asta fac si cuplurile rezistente ale zilelor noastre. Accepta, iarta si trec peste momentele grele, pentru ca, in fond, nu aduc nimic bun. Cel mai important este ca, dupa o cearta, indiferent care a fost motivul sa inveti sa ierti si sa ceri iertare.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0