Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cursurile din invatamantul preuniversitar, suspendate marti in Bucuresti in 12 judete

Cursurile din invatamantul preuniversitar, suspendate marti in Bucuresti in 12 judete
Ministerul Educatiei informeaza ca marti vor fi suspendate integral cursurile, atat in mediul urban, cat si in mediul rural, in 12 judete - Arges, Buzau, Calarasi, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomita Mehedinti, Olt, Prahova, Vrancea -, dar si in municipiul Bucuresti.


In urma centralizarii datelor raportate de catre inspectorii scolari generali in cadrul videoconferintei sustinute de ministrului Educatiei la ora 15.30, marti, in 15 judete activitatea unitatilor de invatamant se desfasura in mod normal, nefiind afectata de ninsorile abundente sau temperaturile scazute.

In urma deciziilor luate in cadrul Comitetelor Judetene pentru Situatii de Urgenta, marti, 14 februarie 2012, cursurile vor fi suspendate integral, atat in mediul urban, cat si in mediul rural, in 12 judete (Arges, Buzau, Calarasi, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Mehedinti, Olt, Prahova, Vrancea) si in municipiul Bucuresti.

In celelalte judete, situatia se prezinta astfel: sapte inspectorate scolare judetene au raportat suspendarea cursurilor in mai putin de zece unitati de invatamant (Arad, Bihor, Constanta, Hunedoara,  Maramures, Satu Mare, Timis), iar alte cinci judete inregistreaza maximum o suta de unitati de invatamant inchise (Braila, Caras-Severin, Galati, Teleorman, Vaslui). La nivelul intregii tari, au fost inchise 7156 de unitati scolare, in care invatau 1.103.635 elevi.

Ministerul precizeaza ca la nivelul fiecarui judet, conducerea inspectoratului scolar este parte componenta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU).

Inspectorii scolari generali participa la intalnirile de lucru ale acestor structuri in cadrul carora deciziile luate se afla in stransa concordanta cu evolutia conditiilor meteorologice din fiecare zi. In momentul in care CJSU ia o hotarare cu privire la desfasurarea sau suspendarea cursurilor scolare, inspectoratul scolar judetean este responsabil de informarea corecta si prompta a opiniei publice cu privire la situatia specifica din fiecare comunitate locala.

Sursa citata aminteste ca linia speciala Tel Verde 0.800.816.ABC (unde ABC reprezinta indicativul telefonic al judetului) este la dispozitia parintilor elevilor si cadrelor didactice pana la ora 22.00 pentru informatii punctuale legate de desfasurarea cursurilor din fiecare unitate de invatamant.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre invatamant

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cursuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucuresti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre judete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre suspendate

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0