Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Datoria buna sau rea?

Datoria buna sau rea?
Este ceea mai mare industrie din  lume, asa ca nu este de mirare ca sunteti si dumneavoastra implicati. Si nu este de mirare ca este asa de mare. Nu are nicio legatura cu productia, cu costurile de distributie si are continuitate in timp.
Datoria este buna atunci cand banii ii folosim intr-un mod corespunzator. Datoria controlata  pentru a extinde o afacere, sa cumperi o casa,  sa pleci intr-o vacanta pe care ai visat-o dintotdeauna, sa faci amenajari in casa etc. da sentimentul de eliberare. Partea intunecata a datoriei Totusi, exista o alta parte a creditului si, din pacate, a devenit contagioasa in unele parti ale societatii noastre. Si solutia de a iesi din aceasta situatie este adesea prezentata fie sa te imprumuti mai mult, fie sa iei un alt tip de credit. Daca va uitati pe Internet „cum sa scapati de datorie“, veti fi invadati de o multime de oferte pentru a vedea daca sunteti pregatiti pentru „consolidarea datoriei“, „pentru un nou imprumut“ sau „acea binecunoscuta parte din legis- latia guvernamentala“; de fapt, sunt peste 100 de legaturi sponsorizate. Pentru a pune acest lucru intr-un context, cand veti cauta despre „cum sa economisiti bani“, sunt doar cinci legaturi sponsorizate. Platirea unei datorii este o mare provocare. Va avea un impact imens asupra a ceea ce faceti si va cere o schimbare radicala a obiceiurilor. Dar, odata ce ati stabilit cateva schimbari si va straduiti sa atingeti un obiectiv final, veti fi surprinsi cat de bine va veti simti asumandu-va aceasta provocare. Patru lucruri pe care trebuie sa le faceti 1. Scapati de toate cardurile, cu exceptia celui de debit, pe care  il puteti folosi la banca etc. Nu le puneti pur si simplu intr-un ser- tar, scapati cu adevarat de ele. Taiati-le in bucati mici si aruncati-le (taiati-le in mici parti si aruncati-le in doua cosuri de gunoi diferite pentru a evita furtul de identificare). 2. Scrieti  pe  o  lista  toate  datoriile  pe  care  le  aveti.  Fiti  corecti. Notati-va nivelurile de  dobanda pe  care  o  platiti lunar pentru fiecare imprumut sau  linie de  credit. Se  poate  intampla sa nu beneficiati de pe urma consolidarii tuturor datoriilor – dar comparati preturile si solicitati consiliere in aceasta privinta. Consolidarea nu este  intotdeauna o idee buna. Principala cauza pentru  care  aveti datorii este  pentru  ca cheltuiti mai mult decat castigati. Adesea,  consolidarea va poate  directiona spre  un fals sentiment al sigurantei, determinandu-va sa continuati sa cheltuiti. Daca consolidati datoriile curente  intr-o ipoteca si va angajati intr-o actiune pe termen lung, puteti fi in situatia in care casa dumneavoastra sa va fie luata in cazul in care  nu platiti. 3. Creati un plan pentru  a achita toate  datoriile, o alta modalitate decat ipotecarea (daca aveti una) pe o perioada precisa de timp. Aceasta  poate  fi de la 5 la 10 ani, dar va merita. Timpul zboara si, inainte sa va dati seama,  veti putea sa achitati mai mult decat ati  planificat,  si  datoria  va disparea  mult  mai  repede. 4. Incepeti  acum.  Acesta  este  un domeniu  in  care  amanarea va poate  costa  scump.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0