Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce ai colacei si cum sa scapi de ei

De ce ai colacei si cum sa scapi de ei
Femeile tind sa puna kilograme in plus in anumite zone ale corpului: pe coapse, pe partea dorsala, pe fata, sani si, bineinteles, pe abdomen. Daca suferi din cauza unei burtici pufoase, iata care ar putea fi cauzele.


Faci abdomene, nu exercitii tip cardio. 
Desi abdomnele iti vor intari muschii, nu vor ataca si stratul de grasime de deasupra. Exercitiile tip cardio sunt mai bune, pentru ca te ajuta sa arzi calorii, ceea ce va scadea procentajul general de grasime corporala si iti va subtia mijlocul, scotandu-ti abdomenul tonifiat in evidenta.
Faci exercitii tip cardio, dar nu la intensitatea necesara.
Daca vrei sa scapi de kilogramele nedorite, conteaza si tipul de exercitii pe care le faci. Trebuie sa te antrenezi cel putin o ora pe zi, de cinci ori pe saptamana, facand alergat, mergand cu bicicleta, dansand sau inotand. Nu uita de antrenamentul cu intervale care targeteaza talia si care combina intervale de intensitate joasa si ridicata intr-o singura sedinta.
Sari peste micul dejun.
Este logic ca mai putine calorii inseamna mai putine kilograme, dar nu sari peste mese, mai ales peste micul dejun. Prima masa a zilei te ajuta la reglarea glicemiei si iti da energie pana la pranz. Alege proteine si fibre pentru a elimina gustarea bogat calorica dinspre pranz. 
Urmezi regula celor trei mese pe zi.
Este deja o recomandare standard ca trebuie sa mananci de trei ori pe zi, dar problema este ca ajungi sa fii infometata inainte de masa ceea ce se traduce prin portii uriase. Mananca mai bine la fiecare trei ore, pentru a-ti regla glicemia si secretia de insulina ce poate duce la stocarea caloriilor sub forma de grasime.
Bei prea mult.
Iti place sa te relaxezi cu un pahar in fata. Apoi mai bei unul. Incearca doar o luna sa renunti la alcool si vei vedea cum talia ti se va subtia.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre colacei

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0