Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce castiga branza popularitate chiar si la dieta

De ce castiga branza popularitate chiar si la dieta
Mancarea este o parte importanta a vietii noastre si nu putem functiona optim fara o alimentare corecta. Totusi, mancam si pentru a ne bucura de gust. Iar branza este unul dintre ingredientele care sunt folosite pentru a amplifica gustul felurilor de mancare si rar gasesti pe cineva caruia sa nu-i placa. Branza este un produs lactat si, de obicei, nu este inclusa in lista alimentelor celor care incearca sa slabeasca.


Cei care sunt la dieta evita de obicei sa consume branza, caci ea nu este considerat o buna alegere cand v ine vorba de slabit. Dar acest lucru s-ar putea sa nu fie in intregime adevarat, caci din ce in ce mai multi nutritionisti sugereaza ca exact contrariul este adevarat.
Daca esti deci la dieta, nu poti consuma portii mari, fiindca are multe grasimi, dar poti opta pentru portii mai mici. Aceste portii mai mici te vor ajuta sa dai mai multa aroma mancarii si sa tii caloriile sub control. Branza este disponibila in multe variante si unele dintre ele au grasimi mai putine si pot fi consumate fara senzatia de vina.
Branza de capra si mozzarella degresata sunt doua exemple pe care le poti manca fara griji. Acestea pot fi adaugate mancarii pentru a o face mai apetisanta si mai delicioasa. Si branza tip cottage cheese poate fi un adaos bun la salate. Cine mai poate spune ca dietele sunt plictisitoare?!
Atentie insa la eticheta, caci unii producatori adauga chiar margarina (grasime vegetala hidrogenata) in branzeturi. Fii atenta asadar la sursa care trebuie neaparat sa fie sigura.
Branzeturile fermentate sau maturate au un continut mai mic de lactoza, ceea ce le face mai usor digerabile si mai putin alergenice. La fel, branza fabricata cu cheag natural (proces enzimatic) este mai bogata nutritiv decat branza fabricata prin coagularea cu chimicale a caseinei.
Repetam, este foarte important ca portiile sa fie mici si ca branza sa nu fie asociata cu surse bogate de carbohidrati, pentru a-i permite sistemului digestiv sa lucreze la nivel optim.
 
Sursa: Alwaysfoodie.com
            Cristianmargarit.ro

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diet

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre branza

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0