Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce e bine sa eviti spray-urile de camera

De ce e bine sa eviti spray-urile de camera
Te-ai intrebat vreodata ce contin miriadele de spray-uri si parfumuri de camera care-ti fac casa sa miroasa ca o padure tropicala? Nu au esenta de trandafir, asta in mod sigur. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa le eviti definitiv.


Ingrediente secrete.
Alege aroma favorita si uita-te pe eticheta dupa ingrediente. Nu vei gasi niciunul. Si asta pentru ca majoritatea companiilor isi tin ingredientele secrete, considerandu-le „informatii confidentiale”.
Aceasta secretomanie a mirosului este o practica in mai multe industrii – produse de curatenie, produse de ingrijire personala, cosmetice, ca sa enumeram doar cateva, dar este o problema si mai serioasa cand vine vorba despre produsele de improspatare a aerului unde parfumulcompune 70-80% din chimicalele pe care le dam prin casa.
Daca te gandesti ca ar trebui sa existe vreo lege care sa le impuna companiilor sa ne spuna ce au pus in produse, sa stii ca nu e. 
Chimicalele parfumului.
In 2010, pentru prima data, Asociatia Internationala a Parfumului a dat publicitatii o lista de peste 3.100 de compusi chimici care sunt folositi de majoritatea producatorilor. Printre acestea sunt carcinogeni ca oxidul de stiren, substante care dau peste cap sistemul endocrin, cum ar fi tonalida, ftalati, desinfectanti problematici, ca triclosanul si numerosi alergeni.
Un parfum poate fi facut din peste 1000 de substante chimice si multe dintre acestea sunt periculoase.
Exista nenumarate moduri nontoxice de a-ti parfuma casa fara a folosi chimicale. Pune un buchet de flori proaspete sau uscate, curata o portocala de coaja si pune-o un pic de aragaz. Mai ai si tu alte propuneri?
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre substante chimice periculoase

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0