Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce este important pentru copii sa invete o limba straina

de Sunt Fericita la 2014-06-17
De ce este important pentru copii sa invete o limba straina
Sa inveti o limba straina nu este un lucru tocmai usor si necesita putin efort si determinare. Avantajele invatarii unei limbi straine inca de la o varsta frageda sunt numeroase, mai ales ca in copilarie sunt retinute cel mai usor informatiile.


Invatarea unei limbi straine poate deschide mai multe usi decat crezi pentru micutul tau: il ajuta sa se descurce cand viziteaza o tara straina, il ajuta sa obtina note mari la scoala, sa obtina un loc de munca, sa castige premii, sa isi dezvolte creativitatea si sa fie apreciat de cei din jur.

Iata 5 limbi straine pe care copilul tau le poate invata usor:
1. Limba afrikaans
Limba afrikaans este o limba pe care cei mici o pot prinde din zbor, mai ales ca nu are gen, iar verbele nu se conjuga. Este o limba franconiana joasa, derivata din neerlandeza.
2. Limba spaniola
Limba spaniola, de asemenea poate fi invatata usor de cei mici, deoarece foloseste un alfabet latin imbogatitcu litera ñ si dragramele ch si ll. In plus, aceasta este o limba romanica din subgrupul iberic.
3. Limba olandeza
Limba olandeza este foarte asemanatoare cu germana, o limba indo-europeana, din care mai fac parte engleza, germana si frizona.
4. Limba norvegiana
Toate formele scrise ale limbii norvegiene utilizeaza acelasi alfabet, cel latin, imbogatit cu semnele Æ, Ø si Å, ceea ce ii ajuta pe copii sa se descurce sa invete mai usor.
5. Limba portugheza
Aceasta este o limba placuta si usoara pentru cei mici, mai ales ca regulile gramaticale se aseamana cu cele ale francezei, spaniolei, italianei si chiar limbii romane.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0