Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce este important sa bem apa minerala?

de Alina Ilie la 2015-05-22
De ce este important sa bem apa minerala?
Prin transpiratie, organismul pierde saruri minerale precum sodiu, potasiu, calciu, de aceea este important sa ne hidratam. Este foarte important sa bei apa minerala pentru a compensa pierderea.


Specialistii sustin ca prin transpiratie se pierd cantitati insemnate de minerale, de aceea, pentru a evita deshidratarea este important sa bem apa minerala.

Mineralele continute (calciu, magneziu, fier, sodiu, calciu, potasiu) sunt de mare ajutor pentru buna functionare a organelor si muschilor corpului. Acestea previn bolile cardiace, bolile digestive, intaresc sistemul osos, ajuta la reintinerirea pielii si imbunatatirea aspectului fizic.

"Este bine stiut faptul ca apa constituie 50-60% din masa noastra corporala. Organismul uman necesita o cantitate suficienta de apa pentru a supravietui si pentru a mentine in echilibru toate procesele vitale. Apa reprezinta substanta de baza a fluidelor corporale: sucuri digestive, sange, urina, limfa, transpiratie, etc. Apa joaca, de asemenea, un rol important in dizolvarea si transportul diversilor nutrienti cum ar fi: vitaminele, mineralele sau chiar hidratii de carbon si oxigenul. Apa este esentiala si ajuta in cazul proceselor de digestie, asimilare a nutrientilor, eliminare a toxinelor din organism", a explicat, pentru Agerpres nutritionistul Lygia Alexandrescu.

Apa minerala de calitate este obtinuta de la mare adancime. Fiecare apa minerala imbuteliata are propriul gust, depinzand de structura geologica a zacamantului. Este o apa pura din punct de vedere microbiologic.

"Apa minerala naturala se deosebeste in mod evident de apa de baut obisnuita prin faptul ca provine dintr-o sursa ce a fost supusa unor teste stricte de calitate, prevazute prin lege. Spre deosebire de simpla apa de izvor, o apa minerala de calitate este obtinuta de la mare adancime, care ii asigura stabilitatea, temperatura si continutul de saruri minerale constante, indiferent de conditiile climaterice de la suprafata", a mai declarat medicul nutritionist.

Sursa: Agerpers
Foto: hermentorcenter.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.09 din 5 - 22 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apa minerala

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre deshidratare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre minerale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0