Un co-detinator al restaurantelor dell’anima, L’Artusi, Anfora si L’Apicio din New York a declarat pentru Business Insider ca patronii de restaurante cer pentru un pahar de vin tot atat cat platesc ei pentru toata sticla cand cumpara angro. Ideea este ca vinul la pahar se misca mai repede, ospatarii le cunosc si le vand mai repede si de aceea restaurantul face profit.
Pasionatii de vin nu comanda la pahar, ci iau o sticla. Si, financiar vorbind, iesi mai bine daca ceri o carafa sau o sticla.
Ceea ce poate nu stii este ca vinul pe care-l primesti tu in pahar este, uneori, ceea ce a ramas de la altii. Daca cineva nu si-a terminat sticla sau nu ii place vinul din sticla pe care si-a comandat-o, vinul este vandut apoi la pahar.
Si mai e ceva: daca nu reusesti sa dai gata toata sticla, restaurantele te lasa sa o iei acasa. Deci nu pierzi nimic.
Cu alte cuvinte, comanda o sticla de vin, nu un pahar. Caci cata distractie poate incapea intr-un singur pahar?!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!