Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

De ce reactionam diferit la dietele alimentare

De ce reactionam diferit la dietele alimentare
de la 2015-11-23
De ce reactionam diferit la dietele alimentare

Oamenii sunt diferiti, iar asta nu este un lucru chiar asa de rau. Si pentru ca sunt diferiti, uneori mananca aceleasi produse si unii dintre ei iau rapid in greutate, in timp ce altii se mentin la acelasi nivel ani la rand.


Si tot pentru ca sunt diferiti, oamenii reactioneaza diferit si la regimurile de slabire. In functie de organismul fiecaruia dintre noi, o dieta poate functiona sau nu.

In plus, fiecare dintre noi putem reactiona diferit la diverse alimente sau chiar la combinatiile de alimente, care permit unorasa piarda in greutate, in timp ce pe altii ii ingrasa.

Studiile cercetatorilor arata ca un respondent al unui studiu realizat in acest sens, care a mancat zilnic o rosie - aliment considerat cu un nivel scazut de zahar si grasimi, a aratat o crestere a nivelului de zahar in sange dupa fiecare masa.

In general, fotomodelele care recurg la dietele prin infometare aleg sa manance o rosie pe zi, iar in cazul lor acest aliment le ajuta sa slabeasca rapid.

"Prima mare surpriza si descoperire izbitoare pe care am avut-o este marea variabilitate a reactiilor oamenilor la feluri de mancare identice", a rezumat cercetatorul Eran Segal de la Institutul de Stiinta Weizmann din Israel.  

Cei 800 de participanti la studiu si-au controlat nivelul de zahar timp de o saptamana si au oferit probe de scaun pentru a le fi analizat microbiomul, monitorizandu-se indeaproape consumul alimentar.

Cercetatorii le-au sugerat acestora o abordare mult mai personalizata, punand persoana in centrul regimului si nu invers, ceea ce a permis, nu doar sa-i ajute sa-si controleze nivelul de zahar, ci si sa-si imbunatateasca sanatatea, explica Eran Elinav, coautor al studiului.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Cele mai citite articole

Se zice ca “un mar pe zi tine medicul departe” si daca tinem cont de beneficiile pe care merele le ...
Anul 2018 a rasfatat cinefilii cu filme de Oscar si blockbustere, iar aceasta vara promite sa aduca ...
Dietele de slabire sunt cele mai cautate metode de a scapa de kilogramele nedorite acumulate. ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0