Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce sa bei un smoothie verde in fiecare zi

de Alina Ilie la 2016-10-03
De ce sa bei un smoothie verde in fiecare zi
Smoothie-urile verzi cu salata, spanac, varza, patrunjel si castraveti iti pot imbunatati semnificativ starea de sanatate. Poti adauga seminte de chia, de in sau canepa. Sunt zeci de combinatii pe care le poti incerca.


Ce beneficii aduce un pahar de smoothie baut pe stomacul gol, la micul dejun? In primul rand, pierderea in greutate. Antioxidantii din compozitia legumelor tin la distanta bolile si afectiunile, elimina toxinele din ficat, imbunatatesc aspectul pielii, stimuleaza digestia, imbunatatesc memoria si intaresc oasele.

Smoothie-urile cu legume verzi ofera organismului necesarul zilnic de vitamine, nutritie, glucide, minerale, fibre, toate avand un rol important in procesul de pierdere in greutate. Sunt satioase, si in plus, mentin glicemia la limite normale.

Va recomandam urmatoarele doua retete:

- Reteta de smoothie verde pentru detoxifiere

- Reteta de smoothie verde recomandata de Dr. Oz

Toate femeile tanjesc dupa o piele catifelata si stralucitoare. Aceasta bautura bogata in fibre si antioxidanti imbunatateste semnificativ aspectul pielii, reduce aparitia acneei si a altor imperfectiuni.

Pe langa faptul ca intarzie imbatranirea pielii, tine la distanta cancerul (de esofag, stomac, plamani, pancreas si de colon).

Daca esti in cautarea unui remediu natural pentru detoxifierea organismului si arderea grasimilor acumulate in corp, aceasta bautura este cea mai potrivita.

Legumele verzi imbunatatesc digestia si previn sindromul colonului iritabil. Nutrientii sunt absorbiti usor in organism si ajuta la functionarea optima a organelor. In fiecare zi, o multime de substante toxice se acumuleaza in organism. Pentru curatarea ficatului si a sangelui, bea zilnic smoothie verde.

Dieta sanatoasa stimuleaza memoria si puterea de concentrare. Alimentele procesate afecteaza procesele cognitive, asadar legumele verzi reduc stresul si anxietatea, relaxeaza mintea, ofera energie intreaga zi.

Este binecunoscut faptul ca una dintre principalele modalitati pentru a avea oase mai puternice este cantitatea adecvata de calciu in organism. Potrivit studiilor, corpul nostru absoarbe mai bine calciu din varza decat din lapte.

Sursa: lifehack.org
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.42 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre smoothie verde

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta de smoothie verde

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remediu natural

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxifiere

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0