Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce se plang sotii

De ce se plang sotii
Fie ca lucrezi la un birou, esti casnica sau muncesti si acasa, si la birou, ca femeie moderna esti mai mult ca sigur frustrata de responsabilitatile care nu mai par a se termina. Si, desi este o reactie naturala, daca incepi sa tipi la sot de indata ce acesta intra pe usa, nu este cea mai buna solutie sa-l faci sa te asculte sau sa te ajute. Constientizeaza faptul ca si el are nevoie de cateva minute sa se relaxeze. Va veti auzi amandoi mai bine cand va eliberati de tensiune.


Ai inteles, desigur, ca sotul ar vrea sa-l apreciezi ceva mai mult, sa fii mai afectuoasa cand vine acasa, nu sa-l incarci cu lista de cumparaturi sau cu ce n-a mai facut bine. Stie ca iti greu cu casa si copiii, dar si el a lucrat toata ziua si i-a mai luat si ora cu metroul sa ajunga la tine.
Apoi, cand va intalneati ca iubiti, nu vroiati decat sa va distrati. Mare parte din apetenta asta pentru nebunie s-a dus dupa casatorie. Amandoi sunteti coplesiti de responsabilitati, dar el este dispus sa faca planuri in aceasta privinta. Vestea buna este daca amandoi va doriti timp singuri, numai voi doi. Lasa-l pe el sau fa tu planuri de iesire la noul restaurant din colt. Nu conteaza cine se ocupa de logistica atata vreme cat va bucurati de timpul petrecut impreuna.
El stie ca este si vina lui, dar ar aprecia, din cand in cand, si o conversatie normala despre viata, carti, muzica, nu numai despre auditia fiicei sau echipa de fotbal a fiului. Este important dialogul deschis despre copii, dar, odata ce acestia merg la culcare, fa efortul sa aduci in discutie si teme mai „usoare”, cum ar fi subiecte politice, un nou film etc. pentru a va mentine stimulati la nivel de cuplu.
El este un romantic si ii place sa stea cu tine cuibarita in bratele lui in fata televizorului. Nici nu trebuie sa mergeti in dormitor, caci este suficient sa va tineti in brate. Tu insa vrei sa calci rufele in timpul asta. Este normal, intr-un fel. Relatiile se schimba si evolueaza si calitatile care te-au atras initial pot deveni cele care te scot din minti apoi. Poate esti prea stresata sa mai fii si romantica. Schimba un pic atmosfera daca este nevoie de asta. Lasati copiii la bunici si fugiti si voi un week-end undeva.
El credea ca este un baiat bun lasandu-te pe tine sa iei toate deciziile privind ceea ce mancati, cum va decorati casa etc. Pe urma afla ca asta te enerveaza cel mai tare. Daca esti nemultumita de cat te ajuta prin casa, spune-i si da-i de inteles ca ai vrea sa intervina. Nu te enerva ca nu a sortat haienle rosii de cele portocalii. Daca le-a bagat la ciclul delicate este posibil sa nu fi patit nimic, asa ca toata lumea a castigat cate ceva. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casatorie

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0