Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De Craciun, decoreaza-ti casa cu flori!

De Craciun, decoreaza-ti casa cu flori!
Chiar daca e iarna si se apropie Craciunul, nu trebuie sa uitam de verdele plantelor si nici de culorile cu care acestea ne pot infrumuseta locuinta. In sezonul acesta, avem de ales intre mai multe specii de flori care pot fi folosite in decoratiunile de iarna de interior sau pot fi facute cadou...


Prima floare care poate fi folosita in decorarea casei, de Craciun, este cyclamen. Casa va arata spectaculos, decorata in nuante de verde deschis, ciclam si alb. Cyclamen poate fi utilizata si in aranjamentul mesei festive, cand e bine sa fie si elemente de decor vii, proaspete. Cyclamen vine in nuante superbe de roz intens, alb cu violet sau alb simplu. Floarea rezista cateva saptamani sau chiar pana in primavara si dupa sarbatori trebuie asezata intr-un loc luminos, unde sa aiba si temepraturi relativ scazute - pervazul unei ferestere orientate spre sud este perfect. Florile ofilite trebuie indepartate, pentru a stimula planta sa faca alti boboci.

Alta planta de primavara care va poate bucura ochii si iarna, este zambila. Zambila este o planta cu bulb, care poate fi fortata sa infloreasca in aceasta perioada; pentru cei care nu au gradinaritul ca pasiune, se gasesc de cumparat ghivece cu bulbi de zambile care deja au boboci. Vasul se poate folosi in realizarea multor tipuri de decoratiuni de Craciun, la aranjarea mesei sau pentru a crea un centru de interes in oricare alta parte a camerei. Atentie insa! Bulbii de zambile trebuie tinuti intr-un loc luminos si nu in apropierea unei surse puternice de caldura. Parfumul imbatator al zambilei va fi, cu siguranta, o surpriza placuta pentru toti invitatii.

O alta floare superba, perfecta sarbatorile Craciunului, este crinul de iarna. Amaryllis este o planta cu bulb care infloreste pe perioada de iarna si e usor de ingrijit. Bulbul trebuie sa fie usor descoperit in partea de sus, asa ca ghiveciul nu trebuie incarcat cu globuri, funde sau conuri de brad; mai degraba alege sa aranjezi elementele de decoratiuni pentru Craciun in jurul plantei. Dupa sarbatori, muta ghiveciul cu Amaryllis intr-un loc luminos; uda bine planta atunci cand o cumperi, apoi lasa pamantul sa se usuce bine inainte de a uda din nou. Superbele flori rosii trebuie indepartate de pe planta imediat ce incep sa se ofileasca.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.56 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre decoratiuni

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre craciun

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre festiv

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ghiveci

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre flori

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0