Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Desertul verii: Spuma de capsuni

Desertul verii: Spuma de capsuni
de la 2014-08-11
Desertul verii: Spuma de capsuni

Vreti sa gatiti ceva usor, natural si care sa nu dureze mult timp de preparare? Spuma de capsuni reprezinta desertul vedeta al acestei veri.


Spuma de capsuni constituie desertul ideal pentru adulti si pentru copii in zilele calduroase de vara, cu atat mai mult cu cat se prepara rapid si nu necesita multe ingrediente. Va indicam in continuare cum sa o preparati cat mai rapid:

Ingrediente pentru spuma de capsuni:

- 3  albusuri de ou
- un praf de sare
- 8 linguri de zahar (eu folosesc zahar brun pentru orice, dar acesta schimba putin culoarea spumei. pe mine nu ma deranjeaza)
- 1 lingura zeama de lamaie
- 500 g capsuni (se pastreaza cateva intregi pentru decor)

Mod de preparare:

1. Spalati bine capsunile si rupeti coditele.
2. Bagati-le apoi la blender pentru cateva minute, pana sunt pasate bine fructele.
3. Adaugati apoi zeama de lamaie, care va da spumei un gust racoritor.
4. Puneti intr-un bol cele 4 albusuri de ou si cele 8 linguri de zahar si amestecati cu telul sau mixerul, pana cand compozitia se omogenizeaza. Adaugati fructele in bol si amestecati usor, pana sunt incorporate.
5. Compozitia este gata, numai buna de mutat in cupe/cescute si bagat la frigider pentru doua-trei ore, pana se raceste bine.

Puteti orna cupele cu spuma de capsuni cu cateva frunze de menta si le puteti servi alaturi de napolitane sau ciocolata.

Sa aveti pofta!



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre capsuni

Spune-ne opinia ta despre "Desertul verii: Spuma de capsuni"



8 + 9 =

Cele mai citite articole

Oamenii se simt intotdeauna intimidati in fata unei persoane care are personalitate puternica. ...
Cat de simplu ar fi daca am vedea de la inceputul unei legaturi sentimentale o stampila care sa ne ...
Mastile faciale naturale pot face minuni pentru tenul si, cel mai sigur, te vor revigora!

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton
0