Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta alcalina - O dieta inteligenta!

Dieta alcalina - O dieta inteligenta!
Dieta alcalina ne atrage atentia din ce in ce mai mult pentru ca specialistii din domeniu ne ofera argumente foarte solide in vedere adoptarii ei. Iata un exemplu de abordare care ne demonstreaza cat de inteligent construita este aceasta dieta de interes pentru multi dintre noi, celebritati si non-celebritati!


"Cand moare cineva - un caine lovit de masina, ori o persoana dupa o lunga suferinta - celulele corpului isi pierd imediat vibratia si devin foarte acide ca si compozitie. Acea stare acida este semnalul pentru toti microbii lumii, virusii, bacteriile, fungii ca este timpul sa descompuna aceasta mortaciune. Este treaba lor in universul fizic, sa readuca acel corp inapoi la stadiul de pamant.", explica James Redfield in cartea sa "Secretele Shambalei".
Mai mult, autorul explica faptul ca atunci cand corpurile noastre pierd energia din cauza hranei pe care o consumam, devenim vulnerabli in fata bolilor. Si asta pentru ca organismele noastre functioneaza astfel: mancam, alimentele sunt metabolizate si in urma lor ramane o substanta acida sau una alcalina, in functie de alimentele pe care le-am consumat.
In cazul in care discutam despre alimente alcaline, ce ramane poate fi extras rapid si fara prea mare energie din corpul nostru. Cand discutam despre alimente acide, "este foarte greu pentru sange si limfa sa elimine acidul si acesta este depozitat in organele noastre si in tesuturi sub forma solida."
Mai mult, sa tinem cont de faptul ca atunci cand un organism moare, corpul este consumat foarte rapid de microbi ( se descompune) pentru ca devine acid. Asa se intampla si cand organismul nostru devine atacul multor tipuri de microbi pentru ca mancam prea multa hrana acida.
Ca urmare, dieta alcalina pare sa fie o salvare pentru toti cei care au nevoie de alcalinizare rapida si eficienta. Este o investitie in viitorul nostru si care merita toate eforturile. Un ghid pratic se poate comanda si de aici >>>> Dieta alcalina pentru un stil de viata sanatos>>>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta alcalina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta sanatoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alcalinizare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta alcalina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente alcaline

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0