Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta cu iaurt: slabesti 2 kilograme in 5 zile si iti imbunatatesti digestia

de Alina Ilie la 2017-07-07
Dieta cu iaurt: slabesti 2 kilograme in 5 zile si iti imbunatatesti digestia
Iaurtul este unul dintre cele mai sanatoase alimente, datorita continutului de nutrienti esentiali si aportului caloric redus, iar nutritionistii il recomanda tuturor persoanelor care doresc sa tina sub control greutatea corporala si sa aiba un stil de viata sanatos si echillibrat. Efectul dietei cu iaurt se bazeaza pe beneficiile probioticelor care promoveaza sanatatea florie intestinale.


Probioticele tin sub control greutatea corporala si contribuie la echilibrul florei intestinale, impiedicand inmultirea bacteriilor patogene la nivelul tubului digestiv. Multiplicarea necontrolata a bacteriilor 'rele' poate conduce la aparitia unor imbolnaviri sau a unor tulburari de tranzit intestinal precum diareea sau constipatia.

Bogat in proteine, vitamine precum B2, B6, B12, calciu, potasiu, zinc si magneziu, iaurtul este un aliment satios care faciliteaza pierderea in greutate si topirea depozitelor adipoase.

Mai mult, potrivit nutritionistilor, iaurtul previne ingrosarea arterelor, tinand la distanta bolile de inima.

Deoarece dieta este destul de restrictiva, se recomanda sa nu fie tinuta mai mult de 5 zile. Iaurtul poate fi consumat ca atare sau in combinatii delicioase. Nu se recomanda consumul exclusiv al iaurtului deoarece pot aparea dezechilibre in organism, ci este bine sa includeti in dieta si salatele, supele si sucurile naturale de fructe si ceaiurile din plante medicinale.

La micul dejun se consuma un iaurt dietetic cu cereale integrale (sau fructe de padure, nuci, seminte)/smoothie-uri cu iaurt, spanac si alte verdeturi/o felie de paine prajita cu miere si un suc de natural de fructe. Pranzul este reprezentat de supe (de pui, de legume, etc.), iar seara se consuma salate, ciuperci sote, carne de curcan sau peste cu legume la gratar. Salatele se asezoneaza cu un dressing din iaurt si marar.

Sunt interzise in dieta dulciurile, pastele fainoase, bauturile alcoolice si carbogazoase. Pentru a facilita eliminarea toxinelor din organism trebuie sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.59 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pierdere in greutate

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0