Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta cu orez - slabeste 4 kg in 14 zile

Dieta cu orez - slabeste 4 kg in 14 zile
Vrei sa slabesti si nu te-ai hotarat ce dieta sa urmezi? Nu mai sta pe ganduri si scapa de 4 kilograme in 2 saptamani cu ajutorul dietei cu orez.


Dieta cu orez este o alegere excelenta atunci cand vrei sa scapi de kilogramele in exces intr-un timp relativ scurt (2 saptamani). Orezul asigura organismului nutrienti esentiali precum magneziu, fosfor, vitamine, fier, proteine si fibre. Este un aliment hranitor, sarac in calorii.
Dieta cu orez este ideala pentru persoanele care vor sa scape de excesul de kilograme fara sa se infometeze. Nutritionistii recomanda consumul de orez in dietele pentru slabit pentru ca este un aliment nutritiv, usor de digerat si, in plus, contine foarte putine calorii.
Orezul este un aliment sanatos recomandat in dieta zilnica. Renunta la orezul alb si inlocuieste-l cu cel brun, pentru o sanatate de fier dar si pentru a scapa de kilogramele in plus. Orezul brun diminueaza senzatia de foame, elimina toxinele din organism si combate stresul si nervozitatea.   
Aceasta dieta cu orez brun trebuie urmata timp de 2 saptamani. Orezul se prepara foarte usor; se fierbe si se condimenteaza cu piper si verdeata. In aceasta cura de slabire, alaturi de orez mai puteti consuma legume, fructe, iaurt si cereale integrale. Aceste alimente bogate in fibre va ofera senzatia de satietate pentru mai multe ore, datorita consistentei lor, acesta fiind principalul motiv al pierderii in greutate.
Sarea este interzisa in aceasta dieta, iar datorita consumului ridicat de fibre scad sansele de a suferi de boli de inima, boli gastrointestinale si diabet.
Daca vrei sa scapi de kilogramele in exces aici gasesti un articol interesant despre diete rapide de slabit.
Mare atentie! Aceasta cura de slabire nu trebuie urmata timp indelungat deoarece nu ofera organismului cantitatea de nutrienti necesari, intrucat dieta cu orez brun presupune o alimentatie cu un consum scazut de calorii si proteine.
Orezul brun contribuie si la scaderea nivelului de colesterol, ajuta la detoxifierea corpului, elimina excesului de apa din organism si previne problemele legate de obezitate.
Prima zi
Mic dejun: un bol cu lapte si cereale integrale;
Gustare: 1 mar;
Pranz: o portie de orez cu legume (gatite la abur sau pe gratar);
Cina: un iaurt degresat.

A doua zi
Mic dejun: un iaurt degresat cu fructe de padure (congelate sau proaspete);
Gustare: grapefruit;
Pranz: o portie de orez;
Cina: peste la gratar cu legume.

A treia zi:
Mic dejun: 1 ou fiert si o portocala;
Gustare: un iaurt degresat;
Pranz: piept de pui cu orez;
Cina: orez cu legume.

A patra zi
Mic dejun: un iaurt cu cereale integrale;
Gustare: 2 morcovi;
Pranz: Supa de legume (morcovi, ceapa, telina, varza);
Cina: 100 g piept de pui.
Alterneaza fructele si legumele consumate intre mesele principale pentru ca dieta cu orez brun sa nu devina plictisitoare. Prepara legumele, carnea de pui sau peste cu ierburi si mirodenii cat mai variate si evita consumul de sare.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.3 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0