Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta cu sucuri naturale de fructe

Dieta cu sucuri naturale de fructe
Pierderea vitalitatii, instalarea oboselii cronice, a stresului, aparitia celulitei, balonarea, ca sa nu mai vorbim de migrene si alergii, toate acestea sunt, in majoritatea cazurilor, semnele unei alimentatii gresite. O metoda eficienta de eliminare a toxinelor, foarte populara printre vedetele de la Hollywood, este ca timp de 24 sau 48 de ore, sa se consume numai sucuri naturale de fructe.


Inainte de a incepe o dieta cu sucuri naturale de fructe, este recomandat sfatul medicului de familie, mai ales daca suferi de boli cronice sau ai sistemul imunitar foarte slabit. Aceeasi precautie este recomandata si in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Dieta cu sucuri naturale presupune consumarea sucurilor de portocale, grapefruit, lamai, mandarine, in functie de aportul de vitamine si de carentele care trebuie acoperite.

Nimic altceva nu poate fi consumat timp de 24 sau 48 de ore deoarece proprietatile sucului natural se va pierde in intregime. Cantitatea de suc care trebuie bauta zilnic trebuie sa fie de 6-8 pahare. Sucul conservat nu este recomandat.
Dieta cu sucuri naturale de fructe este benefica in cazul bronsitelor, reumatismului, cataractei cronice si al constipatiei, deoarece furnizeaza corpului saruri minerale.
Nu se recomanda sa consumi banane in aceasta dieta pentru ca au un indice glicemic mare, respectiv 60, iar o banana are aproximativ 100 de calorii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sucuri naturale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre beneficiile consumului de fructe

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0