Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta fulger: cum sa ai talia perfecta in doar 7 zile

de Sunt Fericita la 2020-11-02
Dieta fulger: cum sa ai talia perfecta in doar 7 zile
Sezonul rece este cel mai indicat pentru a te apuca de sport si a urma o dieta daca ti-ai propus sa scapi de cateva kilograme. Asta pentru ca in aceasta perioada tentatia de a manca mai mult si alege alimente mai bogate in calorii este mai mare decat de obicei.


Inainte de sarbatorile de iarna in mod special, oamenii obisnuiesc sa guste din toate preparatele specifice, cele mai multe dintre ele fiind foarte bogate in carne si grasimi animale, ceea ce contribuie semnificativ la cresterea masei corporale.

Daca vrei sa scapi rapid de kilogramele in plus si sa arati perfect la petrecerile de Craciun si Revelion iti recomandam dieta fulger, care te ajuta sa ai o silueta de invidiat in doar o saptamana.

Iata instructiunile dietei fulger:

Luni -
primul pas in dieta fulger este sa cresteti treptat consumul de apa si sa renuntati complet la bauturile alcoolice, care sunt bogate in calorii si contribuie la aparitia senzatiei de foame.

Marti - dedica aceasta zi alimentelor bogate in fibre, cum ar fi semintele de in. Le poti consuma la micul dejun, ca gustare intre mese sau in salata alaturi de cateva migdale la cina. In aceasta zi este indicat sa nu consumi deloc carbohidrati.

Miercuri - va fi ziua ta preferata! Nutritionistii recomanda cinci mese pe zi: un ou fiert la micul dejun, un iaurt gustare, peste la gratar la pranz, un fruct la gustare si o salata la cina. Ai grija Ca mesele principale sa nu depaseasca 1.350 de calorii, in timp ce gustarile trebuie sa se incadreze in 100-150 de calorii.

Joi - este ziua dedicata legumelor bogate in apa, precum castravetii, spanacul si sparanghelul si fructelor precum bananele si portocalele. Evita sa consumi legume si fructe care provoaca gaze intestinale si balonare, precum broccoli, ceapa sau ardei.

Vineri - respecta regula cu mesele principale - 1.350 de calorii si gustarile 100-150 de calorii si consuma intre 2 si 3 litri de apa.

Sambata - proteine toata ziua! Creeaza-ti propriul meniu, format din peste, oua, carne slaba la gratar si produse lactate. Proteinele fac minuni in dietele de slabit, opresc senzatia de infometare si dau energie.

Duminica - fa o plimbare la piata, miscarea te ajuta intotdeauna intr-o dieta! In plus, te vei intoarce cu fructe si legume proaspete si nu vei cheltui prea multi bani! Pune-ti creativitatea la incercare si stabileste-ti propriul meniu, doar din alimente naturale.  

Citeste si

Cum sa pierzi rapid si sanatos 2 kilograme in 5 zile

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.34 din 5 - 16 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta rapida

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta de slabit

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0