Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta Raw Vegan - ce este si cum te poate ajuta?

Dieta Raw Vegan - ce este si cum te poate ajuta?
Ce este dieta Raw Vegan? Potrivit specialistilor in nutritie, dieta Raw Vegan este un regim care permite consumul fructelor si legumelor proaspete cu o singura conditie: acestea nu trebuie sa fie preparate termic. Aceasta dieta presupune, pe langa lipsa carnii si a derivatelor de natura animala, consumul alimentelor vegetale in stare cruda.


Daca vrei sa urmezi dieta raw vegan trebuie sa eviti consumul de mancare procesata sau gatita; asta inseamna ca poti manca orice tip de fructe, legume, seminte de orice fel, migdale, nuci, atata vreme cat ele nu sunt coapte sau prajite. Carnea si lactatele sunt strict interzise.
Nu se consuma nimic care sa provina de la animale: carne, lactate, oua, ci doar alimente din natura, in stare naturala, alimentele incoltite, cereale, seminte! Acestea pot fi pregatite prin inmuiere, germinare, deshidratare sau fermentare.
Daca vrei intr-adevar sa-ti schimbi alimentatia, sa faci ceva pentru sanatatea ta fizica si chiar spirituala, adopta dieta raw vegan!
Dieta raw vegan presupune, pe langa lipsa carnii si a derivatelor de natura animala, consumul alimentelor vegetale in stare cruda. Scopul acestei diete este unul foarte important: pastrarea intacta a enzimelor - catalizatorii tuturor proceselor biochimice care au loc in organism. Enzimele ne ajuta sa respiram, sa digeram, sa metabolizam, sa ne miscam. Enzimele ne tin in viata!
Poti consuma alimente care contin proteine precum fasole, linte, soia si alte produse din surse vegetale cum ar fi seminte si nuci. Legumele cu frunze verzi cum ar fi broccoli, salata sau varza creata sunt, de asemenea, surse bune de calciu.
Beneficiile stilului de viata Raw Vegan:
- un metabolism echilibrat si corect;
- scaderea colesterolului;
- greutatea ideala pentru organismul tau;
- vigoare, energie si buna dispozitie;
- imunitate imbatabila;
- slabirea, ca urmare a continutului ridicat de fibre si a hidratarii suplimentare provenite din alimentele crude;
- indeparteaza cancerul, diabetul, hipertensiunea si alte boli ale secolului.
Afla AICI mai multe informatii despre Dieta raw vegan! Afla raspunsurile la toate intrebarile tale! Descopera cat de sanatos, de apetisant si cat de gustos poate fi un fel de mancare sau un desert raw vegan!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta raw vegan

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre raw vegan

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0