Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta sezonului cald

Dieta sezonului cald
Este cald si trebuie sa-ti dezgolesti tot mai mult din trup. Este vremea topurilor diafane, a fustelor colorate si a rochiilor cu bretele. Pe langa aspectul estetic, caldura nu te lasa sa mananci chiar ce vrei tu, asta in cazul in care nu vrei sa ti se faca rau. Ce este deci recomandabil sa consumi in aceasta perioada?


1. Oua
O foarte buna sursa de proteine, ouale iti economisesc timpul de gatit si banii. Poti folosi dupa pofta inimii albusuruile, dar un galbenus pe zi este arhisuficient.
2. Iaurt grecesc
Auzi din ce in ce mai des de el si sa stii ca este intr-adevar bun, caci are proteine si, daca esti atenta la eticheta, si putine grasimi.
3. Ovaz
Aceste cereale minune sunt perfecte pentru un mic dejun sanatos si copios. Iti vor asigura energia ore bune. Poti sa le amesteci cu banane, afine, fructe de goji sau cu iarut.
4. Migdale
Migdalele sunt bogate in acizi grasi Omega-3 si te scapa rapid de senzatia de foame. 
5. Avocado
Stiai ca s-a demonstrat ca un consum regulat de avocado duce la scaderea in centimetri a taliei? Grasimile sanatoase din acest fruct sunt mai usor absorbite daca este combinat cu alte alimente, in salate, de exemplu.
6. Cartofi
Nu te feri de cartofi, caci, daca ii combini cu legume, nu te vor ingrasa. Fa o salata din cartofi fierti, cu ulei de masline si cruditati si vei obtine o masa usor preparata si delicioasa.
7. Hummus
Este imposibil sa nu fi gustat din acest preparat arabesc pana acum. Hummusul are multe fibre si putine grasimi saturate, deci bucura-te de el. Il poti intinde pe o felie de paine integrala, caci organismul are nevoie si de carbohidrati. Nu te vei ingrasa daca nu faci excese.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ovaz

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre migdale

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0